2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ O SINU VLADANA MILOJEVIĆA: Šteta, ali ja moram da držim do sebe!

Objavljeno: 10.02.18 u 18:06

Čukarički je poražen od Bromapojkarne sa 2:1 u poslednjem prijateljskom meču na Kipru, a posle utakmice Nenad Lalatović je govorio o svom mladom igraču.

Reč je o Nemanji Milojeviću, sinu trenera Crvene zvezde Vladana, koji je ove zime odbio da potpiše novi ugovor sa ‘brđanima’, a evo šta je za ‘Mondo’ o tom slučaju rekao trener Nenad Lalatović.

– On je divan momak i odličan igrač oko koga će se za godinu-dve mnogi veliki klubovi otimati da ga dovedu u svoje redove. Mislim da je napravio veliku grešku jer je imao moralnu obavezu da se produžetkom vernosti odluži Čukaričkom za sve što mu je klub pružio u karijeri. Nisam bio na tom sastanku na kome su gazda Obradović i njegov otac vodili pregovore o nastavku saradnje, ali sam čuo da je porodica Milojević insistirala da Nemanja mora da počne svaku utakmicu u prolećnoj polusezoni. To nijedan trener koji drži do sebe ne može da obeća jednom igraču, iako sam ubeđen da bi se Miloje i bez te garancije izborio za mesto standardnog prvotimca. On je jesenas kod mene odigrao 21 od 22 utakmice u prvenstvu, bio zamenik kapitena, šutirao penale… Šteta, posle odlaska Mićina u Udineze, Neca je bio označen kao projekat kluba, ali smo morali brzo da reagujemo i doveli smo Luku Stojanovića na njegovoj poziciji – istakao je Nenad Lalatović za ‘Mondo’.

Poruku je posle meča imao i kapiten na današnjoj utakmici Nemanja Milojević.

– Ja sam i dalje fudbaler Čukaričkog i dokle god je tako biću u službi ekipe, spreman da izginem na terenu za pobedu i za bodove – kratak je bio mladi reprezentativac Grčke.

0
0

2 Komentara

  1. Decko se sprema za Partizan, sigurno dolazi na leto! To mozda zvuci cudno ali to je glavni razlog! Dzaba krecite Cukaricu, mali je od malena zarazen ljubavlju prema Crno-blioj kombinaciji boja! U ostalom, tako je u tradiciji Milojevica, setite se velikog asa njegovog prezimena koji je zgario iz frajlice u sampionski Partizan i postao reprezentativac! Ne bih o Milku Djurovskom, njihovom rodjaku takodje!!!
    A otac mu je pozvan na razgovor da zajedno ubedi sina, no takva je ljubav nas partizanovaca! nema sansi , zna se za koga kuca junacko srce! Otac je digao ruke od ubedjivanja jer mora da postuje mnjegovu zelju i to je to!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter