4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda odbila ‘bezobraznu’ ponudu Kineza za Boaćija!

Objavljeno: 10.02.18 u 15:40

Crvena zvezda je odbila prvu ‘nepristojnu’ ponudu koja je stigla iz Kine, druga već stiže za Ričmonda Boaćija.

Nema odustajanja Crvene zvezde ni za milimetar u želji da dobro proda Ričmonda Boaćija (25), a kako saznaje HotSport zvanična ponuda iz Kine je odbijena, što smo najavili ekskluzivno pre nekoliko dana, pošto zvaničan predlog na papiru nije „odgovarao“. Potencijalni kupac, spominje se da je u pitanju Neo Mongol (igrao sest meseci Valeri Božinov), želeo je da od crveno-belih pozajmi reprezentativca Gane na godinu dana i izdvoje tri miliona evra i da posle usledi konačn otkup.

Napadaču, koji je u 2017. godini postigao 42 pogotka garantovana je plata od milion evra. Čelnici srpskog kluba su vagali i prelomili da odbiju na prvu loptu, pošto u narednih par dana bi trebalo da dobiju duplo više za potpuni otkup od ekipe kojoj je ova cena prihvatljiva i neće žuriti, pošto se na Dalekom istoku transfer pijaca zatvara 28. februara.

Ako Crvena zvezda do sutra proda Ričmonda Boaćija, na Marakanu bi mogao Nemanja Nikolić iz Spartaka. Milan Pavkov se, kako smo već najavili, vraća u Niš.

0
0

4 Komentara

  1. Zvezda odbila ponudu koje nije ni bilo i tako skoro svaki dan. Niko ne želi dvo od fudbalera, ali svi sagoreli u želji da ga utrape nekome.

    0
    0
    Odgovori
  2. Deda Miloje i Baba Vanga su mala deca u predviđanju, prema meni! Ali, odmah jedna ispravka, ja sam samo ekskluzivac za anticipaciju događaja u Zvezdi i situacija oko Boaćija, tog „nemilosrdnog“ strelca iz penala, itd., itd. Dok je, pre otprilike mesec dana, tekla kampanja Zvezde zvana „Projekat Boaći“, dok su svi srpski mediji bili prosto bombardovani ekskluzivnim vestima o ovom nemilosrdnom strelcu, i iz časa u čas nas obaveštavali o nj. dnevnoj rutini (kao ono: 09:00 Boaći ustao na levu nogu, 09:07 Boaći otišao u kupatilo, 09:12 Boaći izašao iz kupatila. 09:28 Boaći doručkuje, itd., itd.). Za to vreme neumorni skauti i menadžeri Čelzija, Arsenala, Vest Bromvič Albiona, Njukasla, Ajntrahta jednog i drugog, Borusije jedne i druge, Kana, Nice, Rena i ostalih holandskih i belgijskih klubova, su strpljivio stajali u redu, ispred službenih prostorija Zvezde i čekali, čekali. Licitiralo se o sumama od 7 do 15 miliona Evra, za ovog „nemilosrdnog“ strelca iz penala. Ali, ja sam tada odmah pročitao između redova, o čemu se radi i rekao da Boaći neće nigde u Evropu i da on može jedino otići u Kinu, i to u II ligu Kine aobrazloženje Zvezde će biti „nisu mogli da odbiju bezobraznu ponudu Kineza“. Ovo sam napisao to mi je objavljeno u „Hotsportu“! Klub sa bezobraznom ponudom je F.C. „Neo Mongol“, ČLAN II LIGE KINE!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter