1
Fudbal

EP U FUTSALU: Kakva drama u finalu, Portugalci šampioni nakon produžetka – i to bez Rikardinja!

Objavljeno: 10.02.18 u 23:10

Futsal reprezentacija Portugalije je porazila Španiju sa 3:2.

Golom Bruna Koelja iz kaznenog udarca je na 56 sekundi do kraja drugog produžetka Portugal stigao do velike pobede.

Koliko su samo dobrih prilika propustili Španci danas. Sve to su skupo platili, porazom u finalu Evropskog prvenstva. Souza je imao nekoliko sjajnih reakcija, a jednu od najboljih nakon gola Koelja u finišu kada su Španci napadali iz sve snage.

Zahvaljujući Rikardinjo i majstoriji najboljeg futsal igrača na planeti, Portugal je od 1. minuta imao vođstvo u velikom finalu. Toljra je uspeo da smanji krajem prvog poluvremena, da bi početkom drugog preko Lina Španija stigla do preorketa. Na pet minuta do kraja je Furija mogla da reši utakmicu, kazneni udarac je imao Migelin koji je gađao oštro, ali u prečku, da bi na minut do kraja meča Bruno Koeljo golom odveo meč u produžetke.

A tamo šanse na obe strane. Potez Usina u 47. minutu je presudio, šesti faul i kazneni udarac. Nešto ranije je iz igre izašao Rikardinjo zbog povrede, tako da je Koeljo ponovo bio na velikom ispitu. Za razliku od Migelina, Bruno Koeljo je plasirao loptu i veoma lepo pogodio željeni deo gola za titulu prvaka Evrope.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter