4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠI ĆE SE ODUŠEVITI: Srnić rešio da ostane u Ljutice Bogdana i to uz jedan sjajan potez

Objavljeno: 09.02.18 u 15:08

Vezista će i u narednom periodu nositi dres trenutno prve ekipe domaćeg šampionata.

Iako se dosta pričalo o tome da ga želi nekoliko evropskih ekipa, Srnić ostaje u Crvenoj zvezdi.

Sem toga, on se odlučio na trenutno ne toliko popularan potez u fudbalu. Slavoljub Srnić će produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom mada je izvesno da na leto napušta klub. Vezni fudbaler na taj način želi da klub ipak zaradi od njegovog transfera, što ne bi bio slučaj da nije želeo da produži ugovor.

Srnić je imao nekoliko inostranih ponuda ovog prelaznog roka, a ekspedicija Dinama iz Moskve je zbog njega u Antaliji pratila meč Crvene zvezde i Zenita.

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

4 Komentara

  1. Penzioner , pravo u SUP da prijaviš onoga ko te je naterao da čitaš vest koja te ne interesuje pa još da pišeš komentar, vidi se da je pod prisilom, totalno nepovezano, bez ikakvog smisla.

    0
    0
    Odgovori
  2. POJEDINI zvezdasi (treba reci: koji zive od i oko zvezde) ce se oduseviti, dok oni koji su : GLADNI, BOLESNI BEZ POSLA i NADE ZA BOLJE SUTRA … SA PENZIONERIMA ce i ovaj tako zeljeni momenat … za ONE zvezdase u i oko zvezde TESKO PRIMITI, ISPRATITI, …i PLACATI. spasise se ovakvih lepih vesti svi ONI kao i zvezdasi zvezdasi, po: kini, talandu, americi, australiji, novom zelandu, africi, aziji, najsevernijim delovima evrope i sa severnog pola. ova zbivanja u TRULOM SPORTU i PO KLUBOVIMA … ih vise NE interesuju, jureci za poslom i zdravijem zivotu … u ovih 6 godina to je negde preko 300 000 najpotentnije, najpametnije, najbole-najlepse srpske mladosti … sta je to u odnosu na onih desetak hiljada po stadijonima i dvoranama … koga je jos briga za zvezdu i partizan … osm njih i penzionera ?!

    0
    0
    Odgovori
    • Halo penzioneru tvoj mali klub se izjasnio da je penzionerima duzan preko 21 mil a sta ce prava revizaja ustanoviti to sam bog zna a hoce u to budite ubijedjeni..tako kad platite svoje dugove nadamo se da ce bar 50% penzionera u Srbiji bolje zivjeti..ne brukaj se idi raspitaj se od kuda vam nezvanicni dug od 21 mil evra

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter