2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO POJAČANJE VOJVODINE ZA HOTSPORT: Bio sam deo porodice Meraklija, želim Radničkom Evropu!

Objavljeno: 09.02.18 u 16:55

U smiraj prelaznog roka, Vojvodina se odlično pojačala. Niški superligaš prodao je Lazara Arsića novosadskoj Vojvodini.

Radnički će od ovog transfera zaraditi oko 50 hiljada evra, ali i 20 procenata od naredne prodaje.

Odmah nakon transfera u Novi Sad Arsić je odvojio nekoliko trenutaka da za Hotsport pošalje poruku navijačima Radničkog, ali i kompletnoj niškoj javnosti.

– Proveo sam godinu i po dana u sjajnom klubu. Na svakom koraku osećao sam da sam deo porodice, što i jesam bio. Bio sam deo porodice Meraklija. Navijače Radničkog uvek ću pamtiti, jer su uz mene bili u svakom trenutku, kada je išlo, ali i tokom teških momenata.

Arsić se potom obratio saigračima i upravi kluba. Poželevši im leto u Evropi…

– Zahvalio bih se upravi što mi je ukazala poverenje i u meni prepoznala potencijal prilikom dolaska iz Surdulice. U svojim saigračima vidim prijatelje i nadam se da ćemo se ponovo sresti. Radnički ima odličnu ekipu i znam da će momci da izbore izlazak na Evro-scenu. To im od sveg srca želim, jer znam koliko su posvećeno na tome radili.

0
0

2 Komentara

  1. Redovno pratim Super ligu Srbije i smatram da je Lazar Arsić odličan fudbaler. Bolji je od mnogih reprezentativaca! To je sigurno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter