3
Domaći fudbal

Fudba Super Liga Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Rad from left Marko Gobeljic Uros Racic Srdjan Babic Vujadin Savic Filip Stojkovic Aleksandar Pesic Luka Adzic Richmond Boakye Beograd, 18.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAJNOVIJE VESTI IZ CRVENE ZVEZDE: Poznato da li Boaći i Pešić napadaju CSKA!

Objavljeno: 09.02.18 u 10:25

Bliži se prvi veliki i važan ispit za Crvenu zvezdu u 2018. godini, pred punom tribinama stadiona „Rajko Mitić“ u utorak od 18 časova.

Na talonu je CSKA iz Moskve, čija ekipa sa priprema iz Španije stiže u Beograd, a kako HotSport saznaje, domaćin će imati spremna još dva „aduta“.

Ričmond Boaći je zalećio povredu lista i radio individualno, a Aleksandar Pešić je posle pauze od par dana sanirao bol u peti koji je nastao zbog tvrdih terena u Antaliji. Oba igrača bi trebalo da od sutra budu u stroju. Ekipa je imala dan odmora posle povratka iz Turske, nakon čega sledi taktičko „kockanje“ za nastavak sezone u Ligi Evrope.

Treneru Vladanu Milojeviću je bitno da ima na raspolaganju kompletan pogon, a podela zadatak sledi. U odnosu na jesen, u najboljm timu bi mesto trebalo da dobije Ben, a fokus je usmeren ka zaustavljanju napadačkog tandema VitinjoMusa, kao i sprečavanju opasnosti nakon prekida.

Vremena za analizu ima dovoljno.

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Voleo bih da Zvezda pobedi sa 5 golova razlike i da osvoji ligu Evrope, ali moramo staviti prst na čelo i dobro promisliti! Može li Zvezda sa timom u kome su spori i u pasovima neprecizni Donald, sa na terenu neprimetnim Srnićem, sa ničim dokazanim Benom i sa Boaćijem, koji se nije video u grupnoj fazi lige Evrope, očekivati da savladamo CSKA?! Budimo realni, ovi nabrojani igrači ne ulivaju poverenje a svi oni će biti u prvoj postavi! Posle ove bitke će svi generali biti pametni! Druga stvar koja mi ne dozvoljava da budem optimista su i pripremne utakmice Zvezde u Turskoj. Ukupno gledajući, Zvezda je ostavila je vrlo bled utisak. Na poslednjoj utakmici-generalnpoj probi protiv Zenita se videlo da Zvezdi nedostaje agresivnosti, tempa u igri i htenja a igrači Zvezde su delovali nekako rezervisano, preplašeno i sa voljnim momentom na nivou sobne papuče! Takođe i nikada gore odrađeni prelazni rok mi ne miriše na dobro! Daj Bože da se varam!

    0
    0
    Odgovori
    • Sigurno se varaš. Nikada se u pripremnim utakmicama ne pokazuje 100% mogućnosti. Igrači su u tim utakmicama u grču jer se na njima odlučuje njihov status u timu. Forma sigurno nije podešena za pripremne utakmice, nego za takmičarske. Prelazni rok, koliko para toliko muzike. Muzika zavisi od dirigenta, a to je šef struke. On će dirigovati i imaćemo muziku. Kakva god da je, trajaće koliko bude trajala.

      0
      0
      Odgovori
      • „Konstantine“ ne možeš unapred tvrditi da grešim, jer ako ti kažeš da je sigurno da ja grešim, to znači da pobeđujemo CSKA! Ja sam samo izneo svoje sumnje! U tekstu si rekao: „Forma sigurno nije podešena za pripremne utakmice, nego za takmičarske“, mislim da tu grešiš, jer jedan fudbalski tim je živi oragnizam i kako možeš reći da ako smo 7. februara igrali bledo da ćemo 13. februara (posle samo 6 dana) igrati u tempiranoj formi?! Fudbalski tim nema polugu pomoću koje se navija i određuje stepen forme to nije ručni sat, pa ga naviješ kako hoćeš! Prelazni rok je bio onaj ključni momenat a on nije dobro odrađen! Zašto nisu doveli Aleksu Vukanovića, brzog igrača, sa dobrom tehnikom, visokog i snažnog, prodornog?! Doveli su Bena, rezervu sa stadiona Olimpijakosa, koji je nizak i lagan i u 6 pripremnih utakmica apsolutno ništa nije pokazao. Nemoj mi samo reći da se Ben čuvao i da će eksplodirati protiv CSKA!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter