0
Evropske lige

DEJVID MOJES: Razumem zbog čega je Evra šutnuo navijača!

Objavljeno: 09.02.18 u 23:45

Trener Vest Hema Dejvid Mojes rekao je danas da razume zbog čega je fudbaler Patris Evra šutnuo navijača.

Evra je bio bez kluba od novembra, kada je sporazumno raskinuo ugovor sa Olimpikom iz Marseja, pošto je uoči utakmice u Ligi Evropa protiv Vitorije šutnuo navijača svog kluba koji ga je provocirao.

Evropska fudbalska unija (Uefa) ga je zbog toga suspendovala do kraja juna iz evropskih takmičenja i novčano ga kaznila.

Francuz je u sredu potpisao ugovor sa Vest Hemom do kraja juna.

– Da li sam zabrinut. Ne, posle onoga što mi je rekao. Rekao mi je šta se dogodilo. To pokazuje da će se boriti za sebe i da neće svašta trpeti. Kada mi je objasnio šta mu je taj navijač rekao, nemam šta da prigovorim na njegovu reakciju. Ne bih voleo da to uradi na mojoj utakmici, ali kada čuješ šta je navijač rekao, onda možeš da ga razumeš – rekao je Mojes, preneli su britanski mediji.

Evra nije igrao tri meseca, ali bi Mojes mogao da ga uvrsti u tim za utakmicu u nedelju protiv Votforda. Evra bi u timu mogao da zameni levog beka Artura Masuakua, koji je suspendovan na četiri utakmice zbog pljuvanja protivnika.

Mojes i Evra su svojevremeno saradjivali u Mančester junajtedu.

– Dobro ga poznajem, znam šta nam može doneti. On je profesionalac kao i svaki drugi i nadam se da će što pre biti spreman. Doveli smo ga da igra. Mogao bi da igra protiv Votforda, trenirao je i nije daleko od ekipe – naveo je Mojes.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter