0
Evropske lige

CARDIFF, WALES - Saturday, November 12, 2016: Serbia's Aleksandar Mitrović celebrates scoring the first equalising goal against Wales during the 2018 FIFA World Cup Qualifying Group D match at the Cardiff City Stadium. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

‘TAJMS’ OTKRIO LUDO DOPISIVANJE MITRA I JOKANA: Šta radiš? Čekam da ti transfer propadne. E, pa…

Objavljeno: 08.02.18 u 13:30

Britnaski ‘Tajms’ objavio je priču o dolasku Aleksandra Mitrovića u Fulam, a sve se odvijalo preko društvene mreže ‘snepčeta’.

Čeaklo se tog 31. januara gde će karijeru nastaviti srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. Nege oko podneva pojavila se informacija, bivši fudbaler Partizana vraća se u Anderleht na šestomesečnu pozajmicu. Ipak, negde u večerenjim satima pred sumiraj prelaznog roka dogodio se totalni obrt, posle kog je Aleksandar Mitrović završio u članu Čempionšipa – Fulamu.

Tajms’ je objavio dopisivanje Aleksandara Mitrovića i Slaviše Jokanovića preko mreže ‘snepčet’, koje je bilo urnebesno.

– Kako si – pitao je Mitrović.

– Odlično, čekam da ti transfer propadne – rekao mu je Jokanović.

– Imaš sreće, propao je – odgovorio je Mitar.

Nastala je potpuna zbrka i nekako je sva papirologija kao i pregled završen u 15 minuta do 12 kada je isticao rok.

– Hteo sam da se onesvestim, nisam jeo ništa dok sam čekao čitavo popodne, samo sa gledao na sat. Na kraju, odabrao sam Fulam zbog stila igre i zbog Jokana – rekao je Mitrović za ‘Tajms’ i dodao nešto što će se svideti Grobarima, ali i navijačima Njukasla koji ga obožavaju:

– I dalje sam u crno-belom.

Sjajna priča srpskog reprezentativca, a mi se nadamo da će proraditi kod Slaviše Jokanovića u Fulamu i da će biti maksimalno spreman za Mondijal u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter