0
Košarka

FOTO: nba.com

OVAKVU LUDNICU NBA LIGA NE PAMTI: Klivlend Kavalirsi poludeli! I Bogdanović dobio novog saigrača (FOTO)

Objavljeno: 08.02.18 u 19:48

Kavsi krenuli u totalnu promenu tima!

Nakon katastrofalih rezultata u poslednje vreme, Klivlend Kavalirsi su odlučili da poslednjeg dana naprave opšti haos.

Tako će, prema informacijama novinara ESPN-a Adrijana Vojnarovskog, koji već godinama radi kao „insajder“ u NBA ligi, Kavalirsi su danas trejdovali/će trejdovati praktično celu spoljnu liniju.

Prvo je Ajzea Tomas uz Čeninga Fraja i pika prve runde ovogodišnjeg drafta trejdovan u Los Anđeles Lejkerse u zamenu za Džordana Klarksona i Larija Nensa.

Potom je, prema informacijama Vojnarovskog, usledio trejd u koji su bili uključeni, pored Klivlenda, i Juta Džez i, za nas najvažnije, Sakramento Kingsi.

Kingsi su dobili Džoa Džonsona iz Jute, Imana Šamperta iz Klivlenda i pika druge runde drafta 2020. godine, u Jutu su stigli Džej Krauder i Derik Rouz iz Klivlenda, dok je Lebron Džejms dobio saigrače u vidu Rodnija Huda i Džordža Hila.

Na kraju, treći „superstar“ bekovske linije Kavalirsa koji će od sutra nastupati u novom (starom) dresu jeste Dvejn Vejd, koji je u zamenu za pika druge runde NBA drafta otišao put Majamija i zadužio opremu Hita.

To je nateralo navijače da počnu da se zabavljaju na račun tima iz Ohaja:

A pri tom, čini se da nije kraj, s obzirom na to da Kavalirsi na sve načine pokušavaju da u Klivlend dovedu Kembu Vokera iz Hornetsa, a stidljivo se spominju još neke mogućnosti… 

Sve u svemu – biće ovo lud poslednji dan kada su trejdovi u NBA ligi u pitanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter