10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE DILAN ENIS: Pogledajte šta je prvo uradio pošto je dobio pasoš Srbije, a reakcija navijača je više nego sjajna (FOTO)

Objavljeno: 08.02.18 u 18:31

Dilan Enis je od danas državljanin republike Srbije, a malo pošto je postalo zvanično, košarkaš Crvene zvezde se oglasio na društvenim mrežama.

On je preko Tvitera jednostavnim postom pokazao koliko mu znači i koliko je srećan zbog dobijanja državljanstva naše zemlje, stavivši sliku zastave Srbije:

To su iskoristili navijači, pa su počeli da pleju crveno-belih odgovaraju više nego interesantnim fotomontažama:

0
0

10 Komentara

  1. Ako momak ispunjava sve uslove za naturalizaciju,onda molim lepo! I neka mu je sa srecom!
    Nazdravlje, Srbine , glavno je da si se prekrstio po srpski i popio zlatnu srpsku „osu“! I da nam zaigras za Reprezentaciju, majstore!

    0
    0
    Odgovori
  2. SRAMOTA za ovu drzavu,pocela je da deli pasose i drzavljanstvo svakoj susi,ovo sto nasa drzava daje stranim drzavljanima je velika bruka drzave,pogledajte samo bilo koju drugu drzavu,i pogledajte uslove dobijanja pasosa i drzavljanstva te drzave pa se zapitajte sami,ovo sto radite i razbacujete se sa drzavljanstvima se stvano vidi koliko koliko smo nisko pali po tom pitanju,SRAMOTA,SRAMOTA,SRAMOTA…………..

    0
    0
    Odgovori
  3. Crknite zli ljudi-zlobnici koji ne možete da podnesete Zvezdine uspehe. Glodari propali ste jer vas mržnja- bolest uništava.

    0
    0
    Odgovori
  4. gledajte i vidite sta vam je raditi … pravi srbi koji jos na drzavljastvo cekaju ili koji ga nikad dobiti nece … DELIJE i zvezda vam bas od pomoci mogu biti .. DA VASEG POGLEDA NA SVE OVO … ZALOSNO NIJE … NA SVE OVO… BI SE SA UZIVANJEM SMEJALI i RAZUMELI KREATIVNOST DELIJA … da covek ljudima u i oko zvezde pozavidi na umesnosti i uspesnosti …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter