2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan igrač manje na platnom spisku Crvene zvezde

Objavljeno: 08.02.18 u 09:48

Crvena zvezda skratila je platni spisak za jedno ime, levi bek karijeru nastavlja u Spartaku iz Subotice.

Zvezda je dovela Stefana Hajdina iz Spartaka, a u Suboticu se iz ‘Ljutice Bogdana’ posle godinu i po dana vraća Stefan Milosević (23), koji je sa selekcijom Srbije postao šampion sveta na Novom Zelandu 2015. godine. Tada je pao u fokus crveno-belih i pošto nije uspeo da se izbori za bolji status, rastanak je bio neminovan. Kod trenera Miodraga Božovića upisao je dva meča, a Vladan Milojević je još letos „otpisao“ Miloševića.

Levi bek je prošao pripreme sa Spartakom i na severu Srbije pokusaće da se vrati na najveću scenu, a danas sledi zvanični raskid ugovora sa Crvenom zvezdom. Dogovor dve strane je postignut samo bi trebalo da se odradi čitava papirologija, kako bi igrač potpisao ugovor sa novim klubom. U istom prelaznom roku Zvezda je dovela i Stefana Ilića, koji je posle pozajmice u Radničkom i rastanka sa liderom šampionata Srbije odlučio da karijeru nastvi u Vitezu (Bosna i Hercegovina).

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter