0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Makabi u finišu slomio Barselonu, PAO lako protiv Baskonije

Objavljeno: 08.02.18 u 21:54

U prve dve utakmice 23. kola Evrolige, videli smo dve pobede domaćina, Makabija i Panatinaikosa.

Barselona se nalazi u velikoj krizi, stoga će najizvesnije na njenu klupu sesti Svetislav Pešić i imaće pune ruke posla, pošto je težak period nastavljen i u Tel Avivu, gde je Makabi slavio sa 94:82.

‘Ponos Izraela’ je u drugoj deonici stigao do dvocifrenog vođstva, ali su se Katalonci vratili u trećem periodu. Ipak, poslednji je doneo odluku kada je Makabi serijom otišao na novu, ovog puta, nedostižnu razliku.

U poraženom sastavu najbolji je bio Tomas Ertel sa 18, Adam Hanga imao je 17, ali to nije pomoglo Barsi. U pobedničkom taboru poeni su bili podeljeni, a istakli su se Pjer Džekson sa 18 i Noris Kol sa 14 koševa.

U Atini je Baskonija na startu povela sa 14:8, ali je to bilo sve od njih. PAO je ubacio u veću brzinu i već do kraja prve deonice preokrenuo, do kraja prvog poluvremena stigao je do osetnijeg vođstva, a nakon trećeg kvartala bilo je plus 14.

Ipak, u finišu su Španci uspeli da smanje zaostatak i priprete ‘zelenima’, ali ništa više od toga, jer je vremena bilo premalo i na kraju je bilo 80:76 za grčki tim.

U oba tima imali smo najefikasnije igrače sa po 15 poena. Toliko su u domaćem sastavu ubacili Džejms Gist i Keni Gebrijel, a kod gostiju Tornike Šengelija i Rodrik Buboa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter