1
Domaći fudbal

Le Talek, Frimpong, Donald

REČI TERZIĆA KOJE SU PROŠLE NEOPAŽENO: Da li se na ova dva momka ozbiljno računa?

Objavljeno: 07.02.18 u 00:18

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je juče u Antaliji o situaciji u klubu iz ‘Ljutice Bogdana’, a jedan deo intervjua prošao je neopaženo.

On se tiče statusa dvojice stranaca koji nisu želeli ove zime da napuste Crvenu zvezdu, a ugovori im ističu u junu, te crveno-beli neće zaraditi ni dinara, a mogli bi da izgube dva veoma važna igrača. Na pitanje novinara da li će Crvena zvezda odlaskom Damjana Le Taleka i Mičela Donalda ostati bez dva važna ‘pršljena kičme’ tima, Zvezdan Terzić je odgovorio.

– Ne slažem se da su oni kičma tima. Nama je kičma sastavljena od domaćih igrača. Tu su Borjan, Stojković, Savić, Jovičić, Radonjić, Pešić, Krstičić – istakao je Zvezdan Terzić.

Sad bi trebalo videti šta će se dogoditi sa Francuzom i Holanđaninom, nema sumnje da će igrati, potrebni su Zvezdi u evropskim, ali i domaćim frontvima, ipak verovatno u manjoj meri nego što je to bilo. Kada je reč o Le Taleku, tu je sada Srđan Babić, Donaldu – zamene za sada nema. Videćemo za koji tim će se protiv Zenita odlučiti Vladan Milojević.

Ono što je jasno, Crvena zvezda će u junu dvojici igrača ponuditi nove ugovore, možda ta runda pregovora bude daleko uspešnija.

– Oni su dali veliki doprinos u svim ovogodišnjim rezultatima. Moramo to da poštujemo, ali… Još u oktobru smo im ponudili nove ugovore – nisu ih potpisali. Odbili su već godišnja primanja od 750.000 i 800.000 evra, koliko je Dinamo nudio za Donalda i PAOK za Le Teleka. I mi bismo dobili obeštećenje… Naravno da ćemo ih u junu ispoštovati, ponuditi nove ugovore. Međutim, oni smatraju da zaslužuju bolje od ovog što su dobili od Dinama i PAOK-a. A to prevazilazi naše mogućnosti…

0
0

1 Komentara

  1. Pre svega, to što oni očekuju prevazilazi realnost i garantujem da će na leto potpisati drastično manje ugovore od ovoga što se pominje. Naravno, umesto Le Taleka je tu Babić, a Donalda mogu zameniti i Račić i Krstičić…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter