0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MILENKOVIĆ SPREMAN ZA JUVENTUS: Partizanovo dete bi kao nekadašnji as Crvene zvezde!

Objavljeno: 07.02.18 u 19:00

Defanzivac Fiorentine, Nikola Milenković, našao se u centru pažnje ugoči utakmice sa šampionom Italije.

Nekadašnji defanzivac Partizana u poslednje vreme dobija sve više šanse u timu iz Firence, a narednog vikenda se očekuje da zaigra i protiv ljutig rivala Viole, torinskog Juventusa.

Jedno vreme je Nikola Milenković čak i povezivan sa „bjankonerima“, međutim na kraju je karijeru ipak nastavio u Toskani. Upravo zbog toga se popularni Bleki našao u centru pažnje pred prestojeću duel dva tima, a on ovaj susret dočekuje bez straha.

– Ponosam sam i srećan što nosim ljubičasti dres. Svaki meč mi je pomogao da naučim nešto novo. Znam koliko je važno rivalstvo Fiorentine i Juventusa, spreman sam da dam sve od sebe. Iguain? Ne bojim ga se, želim da se suočim sa njim i zaustavim ga – samouvereno je izjavio Milenković za „Korijere delo Sport“

Mladog srpskog defanzivca na „čizmi“ često porede sa zemljakom Nemanjom Vdićem, a Milenković ističe da mu to veoma prija.

– Poređenje sa Vidićem za mene je čast. Nadam će da ću biti novi Vidić – istakao je Milenković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter