0
Domaći fudbal

MAGIJA I NA TERENU I VAN NJEGA: Argentincima nije dovoljan samo Mesi, za titulu na Mundijalu u pomoć zovu vešca!?

Objavljeno: 07.02.18 u 15:19

Svašta smo dosad čuli i videli u fudbalu, ali ovakvu priču sumnjamo da je većina vas imala priliku da čuje.

Naime, Manuel Valdez (56) je u domovini poznat kao veštac koji je pomagao fudbalskoj reprezentaciji Argentine u odlučujućem meču za plasman na Mundijal, protiv Ekvadora u Kitu.

Valdez sada tvrdi da zna i koje će mesto „gaučosi“ zauzeti na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali ne želi to da otkrije, ali smatra da bi Horhe Sampaoli trebao da ga povede sa ekipom u Rusiju, pošto će se mnoge sslekcije tamo pojaviti sa vešcima i čarobnjacima.

-Biće teško u Rusiji, jer mnogi timovi će doći tamo sa vešcima i čarobnjacima i velika borba će se odvijati van terena. Svaki put kada me iz Saveza zamole, ja im pomognem. Radim ono što moram, ispunjavam obećanja, nekome se sviđa šta radim, nekome ne. U Brazil me nisu vodili. Mnoge selekcije su imale tamo čarobnjake, ja nisam išao i prošli su kako su prošli. Izgubili su finale. Ako me zovu u Rusiju, idem sa njima-, rekao je veštac.

Valdez trenutno saraćuje sa argentinskim Estudijantesom, kod Huana Sebastijana Verona koji ga je svojevremeno vodio sa reprezentacijom. Videćemo da li će Sampaoilu pored Mesija na terenu, zatrebati i mag van njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter