1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV PREDSTAVLJEN U RIJECI: Pre ću krepati nego molati, ostaviću srce na terenu (FOTO)

Objavljeno: 07.02.18 u 17:05

Aktuelni šampion Hrvatske danas je i zvanično predstavio bugarskog napadača kao svoje novo pojačanje.

Valeri Božinov već određeni period trenira sa ekipom Rijeke, sa kojom je prošao i pripreme, a danas je u prostorijama kluba odrađena i oficijalna promocija nekadašnjem fudbalera Partizana.

Božinov je sa hrvatskim timom potpisao šestomesečni ugovor, sa mogućnošću produžetka na dve godine, ukoliko na kraju sezone obe strane budu zadovoljne.

-Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dala priliku da uživam u fudbalu. Hvala predsedniku Damiru Miškoviću, treneru Matjažu Keku o svima u klubu. Presrećan sam i jako sam zadovoljan što je došlo do saradnje-, izjavio je Božinov po potpisu a zatim se nadovezao:

-Ostaviću srce na terenu kako bismo i u tekućoj sezoni osvojili barem jedan trofej. Neka to bude barem kup, jer će obrana prvenstvene titule biti veliki izazov. Ipak smo mi Rijeka i stoga se u svakoj utakmici moramo boriti do kraja. Moramo uraditi sve što je u našoj moći kako bi osvojili taj trofej- rekao je Bugarin, a zatim se osvrnuo i na navijače Rijeke, popularnu „Armadu“.

-Video sam natpis navijača koji kaže: ‘Krepat, ma ne molat!’ I ja ću isto pre krepati nego molati. Ostaviću srce na terenu. Čuo sam sve najbolje o navijačima i Armadi, odnosno da navijaju od prvog do zadnjeg trenutka meča. Naša je obaveza da im na to odgovorimo- zaključio je Božinov.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter