0
Evropske lige

SPORT NA TV: Futsal i fudbalske Kup utakmice u Nemačkoj, Engleskoj, Francuskoj…

Objavljeno: 06.02.18 u 08:50

Neće po mnogo čemu ovaj utorak biti posebno izražen, ali će biti nečega od sporta da se pogleda na malim ekranima.

Ovih dana atraktivno je gledati utakmice futsal šampionata Evrope u Sloveniji, posebno sada kada se ulazi u sam finiš prvenstva, jer su ostale samo najbolje selekcije.

Nažalost, sinoć je Srbija ostala bez plasmana u polufinale, a za to mesto danas će se boriti najpre Portugalija i Azerbejdžan od 18 sati (SK 1), dok će od 21 čas igrati Španija i Ukrajina (SK 2).

Takođe od 21h, ali na SportKlubu 1, gledaćemo ponovljeni meč engleskog FA kupa između Svonsija i Nots Kauntija. Na HD kanalu ove televizije neki će gledati utakmice nemačkog Kupa. Od 18:30h igraju Paderborn i minhenski Bajern, dok od 20:45h se sastaju Bajer Leverkuzen i Verder iz Bremena.

Na kanalima TV ArenaSport najzanimljivi će biti dueli francuskog Kupa, a u prvom planu su velikani. Prvo će od 18:30h na trećem programu Burg-Peronas ugostiti Olimpik iz Marseja, dok će od 21 sat na ArenaSport 1 Pari Ser Žermen gostovati Sošou.

Evo kompletne dnevne sportske TV ponude:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter