0
Evrokupovi

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

SJAJNA PORUKA: Mančester stiže u Beograd, a Matić imao specijalno obećanje ukoliko naši momci ‘osvetlaju obraz Srbije’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.18 u 18:49

Jedan od najboljih fudbalera naše zemlje trenutno nastupa u ekipi Crvenih đavola.

Ekspedicija iz njegovog kluba će sutra biti u Beogradu zbog veoma važnog meča koji je zakazan za 18.30 časova.

Tada će u Ligi šampiona za omladince, Brodarac dočekati Mančester Junajted na stadionu Voždovca, a kako je iz beogradskog kluba javljeno – karte za taj meč su već rasprodate! Ranijim žrebom u Nionu je odlučeno da će srpski klub dočekati vršnjake iz Mančestera u šesnaestini finala elitnog takmičenja.

Veoma je bitno da se do ove faze Brodarac probio kroz ‘put šampiona’ što ima veliki značaj jer će se meč igrati u Srbiji, a pobednik direktno odlazi u osminu finala Lige šampiona, bez revanš utakmice. Uoči sutrašnjeg važnog meča, poruku je imao i Nemanja Matić:

– Ćao momci, samo da vam čestitam na dosadašnjim igrama. Znam da sutra imate bitnu utakmicu protivm mog Mančester Junajteda. Siguran sam da ćete dati sve od sebe i naravno ako ostvarite dobar rezultat, vodim vas na ručak prvom prilikom kada dođem u Beograd. Puno sreće sutra i osvetlajte nam obraz, rekao je Matić u video poruci.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter