0
Košarka

NBA: Bogdanović trojkom preko dvojice bacio u trans kompletnu dvoranu – za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.18 u 09:10

Pored Bogdana Bogdanovića koji je bio ‘meč-viner’ za Sakramento Kingse, na parketu su još bili i Nikola Jokić i tandem Klipersa, Miloš Teodosić i Boban Marjanović.

Kakvo veče za Bogdana Bogdanovića! Uradio je ono što jeste do sada nebrojano mnogo puta, ali učiniti to pred prepunom dvoranom svojih navijača, bacivši u trans komentatore, za pobedu svog tima… O tome se sanja.

Da napomenemo da je Srbin postigao 15 poena(0/2 za dva, 3/7 za tri), uz po četiri skoka i asistencije i dve ukradene lopte, ali je poslednji koš 50-ak sekundi pre kraja bio fascinantan.

Pru nerešenom rezultatu, preuzeo je odgovornost, uzeo loptu, čuvao je, strpljivo ‘krckao’ vreme, a onda i pored ne sjajnog bloka odapeo strelu preko dvojice protivničkih igrača i – pogodio!

Sakramento se u sledećem napadu odbranio, zatim poentirao u kontri i na kraju slavio pobedu nad Čikago Bulsima rezultatom 104:98. Koliki je samo kredit dobio Bogdanović ovim potezom. Ne samo u redovima ‘kraljeva’…

(Izvor: youtube / FreeDawkins)

Nikola Jokić najkonstantniji je od srpskih igrača, kada se radi o formi, pošto je ponovo bio dvocifren sa takođe 15 poena(3/7 za dva, 2/4 za tri), uz čak 16 uhvaćenih lopti, sedam asistencija i dve ukradene lopte.

U pobedi ovoga puta nad Šarlot Hornetsima 121:104 i ona je treća u nizu za Nagetse, u čijim redovima je najefikasniji bio Geri Heris sa 27 poena (4/6 za dva, 5/7 za tri), a Vil Barton dodao je 18 poena i osam uspešnih dodavanja.

(Izvor: youtube / House of Highlights)

Los Anđeles Klipersi su posle izvršenog velikog trejda konačno predstavili nove igrače i debitovao je Boban Marjanović. Istina, tek nekoliko sekundi u finišu kada je morao da odigra odbranu, odnosno, oteža izvođenje auta ekipi Dalasa.

Miloš Teodosić dobio je više minuta i za 21 na parketu je postigao samo tri poena(0/1 za dva, 1/5 za tri), uz šest asistencija i dva skoka.

Na kraju je tim iz ‘grada anđela’ slavio sa 104:101, uz dobro pokrivanje Marjanovića na kraju, ali deluje da se ni u novom klubu neće previše naigrati. Mada, nikad se ne zna…

(Izvor: youtube / The NBeye Official)

NBA, rezultati:

Detroit – Portland 111:91
Indijana – Vašington 102:111
Majami – Orlando 109:111
Nju Orleans – Juta 109:133
Denver – Šarlot 121:104
Sakramento – Čikago 104:98
LA Klipers – Dalas 104:101

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter