1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: Zasmejavaju me mediji koji i dalje vide šansu Partizana

Objavljeno: 06.02.18 u 15:32

Trener ekipe Mornara, ističe da je situacija po pitanju plasmana u plej-of ABA lige kristalno jasna.

Trener Partizana, Nenad Čanak je više puta u izjavi za medije isticao da će se njegov tim boriti dokle god postoji i teoretska šansa za plasman među četiri najbolje ekipe. Ipak, za tako nešto u igri ih drži samo teorija i to vrlo tanka.

Međutim što se tiče trenera Mornara, Mihaila Pavićevića, tu više ne postoje nikakvi izgledi da beogradksi klub napravi neko čudo, a jaku potporu njegovim tvrdnjama daju dve pobede viška koja ima njegov tim, uz bolji međusobni skor od crno-belih.

– Stvarno me zasmejavaju kombinatorike i razna pisanja novinara koji prate Partizan. Ja im poručujem da se opuste, stvar je završena. Bave se time koliko će Mornar imati poraza, a zaboravljaju da smo, uz Zvezdu, jedina ekipa koja u drugom delu ima samo jedan poraz. Mi smo gledali svoj put – izjavio je Pavićević a prenose „Dnevne novine“.

Barani sutra u Minsku igraju meč za plasman u četvrtfinale FIBA Evrokupa, protiv domaćeg Cmokija, a Pavićević se uzda u odličnu formu u kojoj se njegov tim nalazi.

– Nismo mislili na Cmoki, jer smo bili fokusirani na Igokeu. Svojim igračima sam pre meča rekao ‘Igokea je prva meč lopta, ali ne postoji razlog da osećate pritisak, jer i da izgubimo sve do kraja, ponosan sam na ono što ste uradili ove sezone’. Rekao sam im da igraju opušteno i da uživaju – rekao je trener Barana.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter