4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BRANKO JOVIČIĆ ZA HOTSPORT: Spremni smo za CSKA, biće lakše uz Delije!

Objavljeno: 06.02.18 u 19:05

Vezista Branko Jovičić istakao je za HotSport da su saigrači i on spremni za dvoboje sa moskovskim CSKA i da neće razočarati 51 hiljade Delija.

Branko Jovičić poznat je kao srčani borac, pravi ratnik na terenu. Bilo da je utakmica ili trening popularni Bakula izvlači maksimum, zato i ne čudi kada dođe do lakše povrede. Ahilova tetiva se upalila, ali je vezista Crvene zvezde sada dobro i nastavio je u punom ritmu da trenira.

– Sad je sve ‘ok’, došlo je do upale Ahilove tetive, dva-tri dana sam radio odvojeno od ekipe u teretani, ali sam danas izašao na teren i maksimalno odradio oba treninga – počeo je priču iz Antalije za HotSport, Branko Jovičić.

Pripreme se kao i uvek na zimu duge i naporne. Prvi deo odrađen je na Kipru, drugi se polako završava u Turskoj, a Branko Jovičić je dao svoju ocenu.

– Prvi deo priprema na Kipru je bio naporniji, jer smo radili na kondiciji i snazi. Drugi deo u Turskoj je bio posvećen prijateljskim utakmicama, one su nam služile da se uigramo. Najvažnije je da smo svi dobili šansu i da smo svi zdravi. Spremni dočekujemo CSKA 13.februara na našem stadionu – jasan je Bakula.

Na kraju neizbežna tema, odluka UEFA da Crvena zvezda ‘armejce’ može da dočeka sa publikom na tribinama.

– Stvarno pozitivna vest. Svakako motiv više za nas i vetar u leđa. Želja nam je da dokažemo da nismo slučajno u nokaut fazi Lige Evrope. Verujem da ćemo pred našim navijačima pružiti dobru partiju – zaključio je Branko Jovičić.

0
0

4 Komentara

      • Ti si stručnjak za fudbal isto onoliko koliko je Kanga dobar fudbaler. Ako se ne sećaš, Kange to je onaj „kapitalac“ za kojeg ruski Amkar, nije tražio da produži ugovor posle isteka, i pustio ga je bez obeštećenja u Zvezdu. Onda možeš zamisliti koliko je dobar! Jedva su čekali da se oslobode bede! A, što se tiče brzine i borbenosti, može u isti koš sa Milijašem! Česi nisu svesni kakvu su trubu doveli, ali to je minus za Zvezdu, jer prodaje bofl robu! Kako će sada Zvezda prodati nekog svog drugog kapitalca, npr. Boaćija, za kojim su, ove zime, u redu stajali najveći klubovi Engleske, Nemačke i Francuske. Pitanje je zašto Zvezda nije uspela da nekome utrapi i Boaćija?! Dve su verzije. Prva, je ta da su stranci jednostavno gledali grupnu fazu lige Evrope, ali im se učinilo kao da Boaći nije igrao, a druga, je da su sve one priče o interesovanju stranaca za Boaćijem bile šarene laži ovog menadžmenta Zvezde!

        0
        0
        Odgovori
    • Kanga je izvanredan kreativac! Ali, jedina mana mu je što nema dribling, brzinu i borbenost i što mu je svaki drugi pas pogrešan! Brzo će Kanga biti na izlaznim vratima Sparte, naravno čim shvate kakvu su mačku u džaku kupili! Živi bili pa videli!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter