0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA ĐORĐEVIĆA: Posle višemesečne pauze Lučić ponovo na parketu!

Objavljeno: 06.02.18 u 19:42

Pred utakmicu poslednjeg kola TOP 16 faze Evrokupa, koja nema preveliki značaj za minhenski Bajern, trener ovog kluba Saša Đorđević saopštio je jednu vrlo lepu vest.

Bavarci su uoči meča sa Litvancima osigurali prvo mesto u grupi F i plasman u četvrtvfinale, ali navijači minhenskog kluba ali i ljutitelji košarke u Srbiji će ovaj meč ispratiti sa velikom pažnjom, pošto se na njemu očekuje povratak na teren Vladimira Lučića.

Srpski reprezentativac je krajem oktobra prošle godine doživeo povredu metatarđalne kosti stopala, koja ga je na duži period odvojila od parketa. Ipak nakon uspešnog oporavka, krilni košarkaš će na pomenutoj utakmici sa Lijetuvos Ritasom ponovo biti u konkurenciji za sastav.

– Utakmica nema veliki značaj, ali mali cilj bi mogao da bude Lučićev povratak na parket. Možda bi mogao da igra pet minuta, nestrpljiv je da se vrati što pre, ali povratak mora da bude postepen. U svakom slučaju sjajno je što je ponovo sa nama zbog njegove pozitivne energije-, izjavio je trener Bajerna Aleksandar Đorđević.

Sreću zbog povratka na parket nije skrivao ni Lučić, koji je iza sebe ostavio vrlo težak period.

– Veoma sam srećan što sam ponovo sa timom, iza mene je period koji nimalo nije bio lak. Naravno, nakon tri meseca još uvek nisam u najboljoj formi, ali moram da budem strpljiv i učiniću sve da ponovo pomognem timu i saigračima-, rekao je Lučić.

Utakmica u Viljnusu između Lijetuvos Ritasa i Bajerna iz Minhena na programu he z sredz od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter