3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT / STARSPORT

VELIKA HOTSPORT ANKETA: Ko će biti najbolje pojačanje ove zime, novajlija u Humskoj ili Ljutice Bogdana? (FOTO)

Objavljeno: 05.02.18 u 13:49

Odabrali smo dvojicu igrača koji imaju najveće šanse da pokažu najviše od svih pojačanja u Superligi ove sezone.

Reč je o novom igraču Partizana Đorđu Ivanoviću i Crvene zvezde Benu.

Đorđa Ivanovića su crno-beli platili 400.000 evra Spartaku, a tim iz Subotice je dobio i dodatnih 20 procenata od naredne prodaje talentovanog fudbalera. On je ponikao u Spartaku gde je igrao za omladince, a nakon debija u prvom timu išao je na pozajmice u Bačku, Palić i Sentu dok se nije ustalio u seniorskom timu. Ubrzo je postao standardan prvotimac i kapiten, a sem što je proglašen za najboljeg igrača Superlige, kraj prošle godine mu je obeležio i debitantski nastup u reprezentaciji Srbije.

El Fardu Ben je plaćen 500.000 Olimpijakosu od strane Crvene zvezde. Njega je domaća sportska javnost upoznala tokom utakmice grupne faze Lige Evrope između Partizana i Olimpijakosa kada je reprezentativac Komorskih ostrva zatresao mrežu u Humskoj. On je počeo karijeru u francuskom Le Avru, tu je zaigrao i kao senior ali se nije izborio za minutažu. Dosta bolje igre imao je u Vanu, odakle je i otišao u Grčku. Verija, pa Olimpijakos i pozajmice u Levadijakosu i Panioniosu gde je sarađivao već sa Vladanom Milojevićem.

Ko će se pokazati kao bolje pojačanje u nastavku sezone?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Učestvujte u anketi HotSporta i na Instagramu:

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter