6
Domaći fudbal

TERZIĆ DONEO JOŠ JEDNU VAŽNU VEST: Zvezdaši, pažljivo slušajte – evo šta se dešava sa transferom Boaćija i da li će igrati sa CSKA!

Objavljeno: 05.02.18 u 14:08

Generalni direktor crveno-belih imao je brifing u Antaliji gde je otkrio da je Crvena zvezda otkupila ugovor Srđana Babića.

Ali Zvezdan Terzić se tu nije zaustavio, već je prokomentarisao i status napadača Zvezde, Ričmonda Boaćija.

Po svemu sudeći, reprezentativac Gane će ostati do leta u Ljutice Bogdana, ukoliko ponuda iz Kine nešto ne promeni. Pred kraj prelaznog roka je stigla ponuda od četiri i po miliona Bordoa, što Zvezda nije prihvatila.

– Boaći ostaje, za sada. Ima interesovanja iz Kine, ali videćemo. Sa sportske strane njegov ostanak je sjajan, ali sa finansijske i nije. Nije istina da smo imali pisanu ponudu Rena od 7.000.000 evra, već su to bili samo razgovori. Poslednjeg dana prelaznog roka imali smo 4.500.000 na stolu od Bordoa, ali nismo hteli da ga pustimo, jer to nije njegova realna cena. Siguran sam da ćemo moći više da zaradimo njegovom prodajom u budućnosti, kazao je Terzić.

Čelnik Zvezde je otkrio i da će Boaći najverovatnije biti spreman za prvi duel sa CSKA koji se igra za nešto više od nedelju dana.

– On danas radi poslednju terapiju i sutra je u trenažnom procesu. Biće spreman za CSKA.

0
0

6 Komentara

  1. Ovi bolesnici što kritikuju sve što je vezano za Zvezdu moraju znati da to ništa ne dopire do menadžera i stručnih ljudi ,na njih ne mogu uticati a sebe tako izlečiti neće , čak naprotiv -biće još bolesniji !

    0
    0
    Odgovori
    • Pa jeste zato ste uzeli milione za Donalda, Bpoačija, Le Teleka, Srnića i Kangu. Polomiše se inostrani klubovi da ih kupe za silne milione, a Terza neda, pa neda i umjesto da uzme milione traži od fudbalera da se za plate strpe do juna. Dajte molim vas uozbiljite se svi.

      0
      0
      Odgovori
      • Pa nema vise dace ga Zvezda za sicu nego koliko vredi ,to su i probali i sad cekacemo do poslednjeg dana a onda cemo dobiti za sicu(bar sto se tice Boacija ,Srnica i Kangu).A i za plate se ne sekiraj pare od sponzora pare od prodaje kange pare od prodaje ulaznica za LE to su pare koje odmah dolaze tako nemoj mnogo da se sekirate.

        0
        0
        Odgovori
  2. Ovaj iluzionista, koji je, na privremenom radu, u C:zvezdi verovatno nije gledao grupnu fazu lige Evrope. On možda i ne zna da su grupne faze lige šampiona i Lige Evrope, Diplomski ispit za igrače koji nameravaju da promene klub. Ovaj Boaći nije položio Diplomski ispit, odnosno bio je neefikasan, nije imao asistencija i nije se isticao prodorima i brzinom! To je razlog zašto nigde nije otišao! Priča o Boaćiju i nj. odlasku u Kinu su samo iskrivljena stvarnost, jer kad pogledate da jedan Inijesta, ex igrač Barse, nije mogao produžiti ugovor u Kini, šta može očekivati ova bukva za fudbal, bez driblinga i brzine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter