3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUM: Zvezda kupila štopera!

Objavljeno: 05.02.18 u 13:00

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio treće pojačanje ove zime, a reč je o igraču iz poslednje linije tima.

Što je HotSport najavio, Crvena zvezda je uradila. Srđan Babić nije više pozajmljeni igrač Real Sosijedada na privrmenom radu na stadionu ‘Rajko Mitić’. ‘Zlatni orlić’ otkupljen je iz San Sebastijana za 800 hiljada evra. Ugovor je potpisan na četiri godine.

– Otkupili smo njegov ugovor od Real Sosijedada za 800.000 evra kroz četiri rate i Srđan će potpisati ugovor na četiri godine sa Crvenom zvezdom čim se vratimo u Beograd. On više nije igrač koji je bio pre odlaska iz Srbije, veliku školu naučio je u Španiji, pre svega na taktičkom planu – istakao je novinarima u Antaliji, Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde je takođe najavio produžetak saradnje sa mladim Lukom Adžićem.

0
0

3 Komentara

  1. Dve prave vesti za nas navijace.Ocekujem jos 10 pravu pleeker za LS od g-dina Terzica.I veliko hvala potezi dobri.Bez pleja smo nula tim neveruj nikome cak ni milojevicu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Slaba pomoc, to ce kao nesto pomoci, mozda sa nekim slabijim timom u JSL, ili gde sudija odigra svoju ulogu, e terzo terzo, najvece pojacanje zvezde bi bio tvoj odlazak i tacka, to je istina ali prava istina, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter