8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U JEKU SLAVLJA: Novica poveo počasni krug i zaustavio se kod Kimija koji je sišao na parket… (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.18 u 21:15

Na kraju meča između Partizana i Mega Bemaksa videli smo interesantnu situaciju na strani dvorane gde je navijanje predvodio nekadašnji vođa Grobara Miloš Kimi Radosavljević.

I večeras je viđena podela navijačkih frakcija među Grobarima, koji su brojčano podržali svoje miljenike na parketu, ali ponovo u dva glasa i iz dva različita ‘kopa’.

Posle velike pobede od 89:73 nad Megom, igrači predvođeni Novicom Veličkovićem su, tradicionalno, napravili počasni krug, a zatim su se zaustavili kod dela dvorane gde se nalazio Kimi Radosavljević sa svojim sledbenicima.

Vođa tog dela navijača je sišao sa ‘šipke’ i prišao kapitenu crno-belih, a zatim su se srdačno zagrlili i pozdravili nakon čega se Radosavljević vratio na tribinu, a Veličković svojim saigračima.

(Izvor: youtube / HOTSPORT)

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Petar Lazić

0
0

8 Komentara

  1. Koji cirkus majko mila. Sta li izigravaju da mi je znati. Navijacku ljubav ima Dortmund,Salke i njima slicni a ne ovi glumci i starlete. Dodju samo na evroligu da navijaju jer kao pise Evropa o tome a kada treba nema ih nigde. Pa gde su bili u Evrokupu, gde su u Aba ligi, gde je ta institucija? Ove glume narocito ovo neko trcanje pocasnog kruga ti je jos vece ponizavanje. Ne postaje se nesto na silu.

    0
    0
    Odgovori
  2. vi bodrite i kada ne ide???? ja pamtim neku drugu sliku sa vojnog stadiona na kome igra fudbalska sekcija jsd…. a ovde su se skupili dileri da preotimaju teritorije….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter