0
Domaći fudbal

Fudba Super Liga Season 2017-2018 Javor v Partizan Marko Jankovic (C) celebrate scoring a goal with the Zoran Tosic Danilo Pantic Milan Mitrovic Nemanja Miletic (R) Ivanjica, 19.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Dogovor Partizana i Čelsija blizu!

Objavljeno: 04.02.18 u 09:33

Crno-beli i londonski ‘plavci’ nastavljaju sa uspešnom saradnjom.

Plan Partizana je da i po isteku pozajmice koja je na snazi do 30. juna zadrži Danila Pantića u Humskoj. 

Održan je preliminarni sastanak na kom su razmotrene sve opcije, a, kako HotSport saznaje, na potezu je Čelsi i čeka se njihova odluka.

Opcije su otkup 22-godišnjeg veziste za sumu koju odrede čelnici kluba iz Londona, što je najmanje prihvatljivo, potom manje novca i procenti od naredne prodaje, i na kraju produžetak pozajmice do juna 2019. godine.

Poslednja je i najrealnija mogućnost, mada će crno-beli još izvagati kada je u pitanju Pantićev ostanak u Humskoj.

Pantić do sada nije zabeležio nastup za Čelsi, a kao pozajmljen igrač ovog kluba nastupao je u Holandiji, u dresu Vitesea (šest) i Ekcelziora (devet mečeva), a u Partizanu je na 18 mečeva postigao dva gola.

Njegov učinak pohvalio je trener Đukić posle meča protiv Teplica i pobede od 2:0, a po svemu sudeći Pantić će protiv Viktorije Plzen sa Sašom Zdjelarom imati ulogu zadnjeg veznog.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter