3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GENIJALNO: Intervju štopera Partizana zbog kog ćete se valjati od smeha – kako je ‘nasamario’ bivšeg štopera Crvene zvezde, ali i Sašu Ilića

Objavljeno: 04.02.18 u 11:19

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama na Kipru, a jedan od najiskusnijih, uz kapitena Sašu Ilića, jeste Bojan Ostojić, mada su za njega okončane pre vremena zbog povrede koju je zaradio.

Ipak, da ga vedar duh ne napušta pokazuje i intervju koji je dao Žurnalu, a u kom je otkrio neke izuzetno interesantne detalje iz svoje karijere tokom koje je nastupao, pored Partizana, za Voždovac, Čukarički, Novi Pazar i BASK.

Mi prenosimo najzanimljivije delove.

Prva od tri priče jeste situacija od prošle zime, kada je kapitenu Saši Iliću ispod jagode sipao so:

– Kada je Saša Ilić prošle zime u Limasolu otišao novinaru Raduloviću da uruči reket za bledo izdanje u teniskom meču, podigao sam mu jagodu s vrha kolača i nasuo so. Kakvu je facu složio – neprocenjivo! Naravno, brzo sam se izvinio kapitenu, rekao je Ostojić.

Druga „smicalica“ za „žrtvu“ je imala bivšeg štopera Crvene zvezde i saigrača iz redova Čukaričkog, Zorana Rendulića:

– U karantinu, pred meč Čukaričkog u Novom Pazaru, Rendulić je pravio frizuru u kupatilu, uzevši fen za koji sam slučajno primetio da ima prekidač u pretsoblju. Počeo sam da palim – gasim struju, dok se on nervirao pritiskajući dugmad na aparatu. Udarao je, tresao se, nisam mogao da izdržim, otrčao sam kod igrača da im pokažem.

Treću je „isprobao“ na Đorđu Bašanoviću, fudbaleru Čukaričkog:

– Bašanoviću sam stavio metalni novčić na čelo, kako bi pokušao da ga ubaci u fišek, u šortsu. Kad je podigao glavu, sipao sam mu flašu vode u fišek, bio je skroz mokar. Nešto slično sam primenio i s Đorđem Jovanovićem, samo što je on bio u sedećem položaju, zaključio je Ostojić.

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter