6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FOTO-UBOD: Slika Boaćija kod čudesne doktorke Marijane, lepe vesti… (FOTO)

Objavljeno: 04.02.18 u 19:25

Povreda Ričmonda Boaćija na meču sa Sileksom u Antaliji zabrinula je navijače, ali bi napadač iz Gane uskoro moga nazad na teren.

Uhvatio se Ričmond Boaći za list noge, a onda seo na teren. Uz pomoć doktora i Mičela Donalda iznet je sa terena, ali je kasnije ustanovljeno da nije reč o težoj povredi mišića. Ipak, bilo je potrebno odraditi terapije, a za oporavak je izabrana čudesna doktorka Marijana Kovačević.

Kako HotSport nezvanično saznaje, Ričmond Boaći će već u sredu na teren, počeće individualno da trenira sa kondicionim trenerom Batom Radulovićem i pomoćnikom Vladana Milojevića, Ivicom Momčilovićem.

Evo i fotografije sa terapije Ričmonda Boaćija kod doktorke Marijane Kovačević.

 

Boaći na terapijama kod doktorke Marijane Kovačević #fkcz #czv #crvenazvezdafk

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

0
0

6 Komentara

  1. Sreća pa se Boća vraća u ekipu ali bez kreatora Kange, nema šta da tražimo u LIGI UEFA. Zamenu za kreativnog vezistu nismo doveli i tu je napravljen propust.

    0
    0
    Odgovori
  2. Igraće Boaći protiv CSKA, nije njemu ništa! Ovo je samo fingirana povreda da bi se ovi genijalci iz menadžmenta Zvezde, oprali zbog neuspele prodaje Boaćija. Igraće Boaći ali to ništa neće značiti za Zvezdu, jer ovaj stepen takmičenja je isuviše zahtevan za njegove limitirane mogućnosti. Pokazao nam je Boaći u grupnpoj fazi lige Evrope kakav je igrač! Bio je totalno neprimetan! Boaći nema ono što je osnovno za napadača a to su dribling i brzina!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma nije mu ništa ni bilo. Mora da se opravda laž da ga je hteo Čelzi i drugi timovi.
    Ovako povredio se i pripao transfer od 10 moliona evra.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter