17
Domaći fudbal

NOVI REMI: Bleda Zvezda protiv Mađara (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.18 u 16:51

Crvena zvezda je u pretposlednjem meču na pripremama u Antaliji remizirala sa Ujpeštom 1:1 (0:1), a jedini gol postigao je Ben iz penala.

Treći remi zaredom Crvena zvezda je igrala nerešeno na pripremama u Antaliji i to sva tri puta – 1:1. Ovoga puta protiv mađarskog prvoligaša Ujpešta.

Vladan Milojević morao je da menja tim pred sam start utakmice, jer je iz kombinacije zbog lakše povrede ispao Jovičić. Odlučio se stateg crveno-belih za u tom trenutku najstandardnije Borjana, Stojkovića, Le Taleka, Savića, Rodića, Krstičića, Donalda, Bena, Srnića, Radonjića i Pešića, ali je već na poluvremenu šansu dao Gobeljiću, Hajdinu, Milijašu, Miliću i Adžiću, ali i kasnije Račiću, Iliću i Joveljiću.

Nije Crvena zvezda blistala na ovom meču, što može da zabrine ako se zna da je meč sa CSKA iz Moskve za svega devet dana. Videlo se da fali pravi kreativac odlaskom Kange, a na Vladanu Milojeviću je da što pre pronađe zamenu. Idemo redom…

Crvena zvezda je igrala veoma loše u prvom poluvremenu, iako je više imala loptu u nogama. Mađari jedva i da su prelazili centar, ali su ipak stvorili prvu šansu u 14. minutu kada je šut Nađa odbranio Borjan. U 20. minutu Ujpešt je poveo golom Mohla posle kornera. Zaspala je odbrana Crvene zvezde, a igrač mađarskog tima je sa druge stative glavom loptu poslao u mrežu. Četa Vladana Milojevića je prvi put ozbiljno zapretila u 34. minutu kada je Rodić pogodio prečku i podsetio na šut u Borisovu krajem novembra. Isti igrač bio je deo akcije u 37. minutu, vratio je loptu sa gol-aut linjije u peterac, šutirao je Ben, ali je bio izblokiran. Ujpešt je na odmor otišao sa prednošću 1:0.

Drugi deo igre otvorio je krajnje nepreciznim udarcem Krstičić. Crvena zvezda je do gola mogla u 67. minutu kada je mladi Ilić sjajno centrirao, Hajdin šutirao glavom, ali pored gola. Crveno-beli su do izjednačenja stigli u 72. minutu. Kapiten Nenad Milijaš (koji je ušao u drugom poluvremenu) je izveo korner, jedan igrač Ujpešta je igrao rukom i sudija je pokazao na penal. Siguran sa ‘bele tačke’ bio je Ben.

Do kraja utakmice nije bilo većih šansi, te se moglo zaključiti da je remi na kraju najpravedniji. Crvena zvezda 7. februara u Turskoj igra poslednji prijateljski meč protiv Zenita.

CRVENA ZVEZDA – UJPEŠT 1:1 (0:1)
/Ben 73pen – Mol 20/

Crvena zvezda: Borjan – Stojković (od 46’ Gobeljić), Savić, Le Talek, Rodić (od 46’ Hajdin) – Donald (od 66’ Luka Ilić), Krstičić (od 63’ Račić) – Srnić (od 46’ Milijaš), Radonjić (od 46’ Milić) – Ben (od 84’ Joveljić), Pešić (od 46’ Adžić);
Ujpešt: Pajović, Litaucki, Bojović, Mol, Dijalo,Nađ, Simon, Zoter, Obinja, Pauljević, Novotni.

0
0

17 Komentara

  1. Pravi potez Terzica dovodjenjem milojevica, vidi se koliko zna, a o uspesima unazad u zvezdi, mozda samo reci kratko i jasno: posrecilo mu se, sto verovatno nece nadalje, uskoro smena pa novi trener, veoma moguce, tako to biva, cao.

    0
    0
    Odgovori
  2. No Kanga no fudbal.Prosle smo izgubili titulu zbog njegovog neigranja a sad znog Nesposobnog Sportskog direktora.Gde je zamena za Kangu.Hitno hitno 10 FALIIII.Sve ovo sto imamo nevredi bez 10.Ceo tim stoji u mesto.

    0
    0
    Odgovori
    • Odgovor drugu „Ja“! Ne može se niko kandidovati od vas diletanata, nesposobnjakovića koji samo znate da se ugrađujete u ugovore prslih stranaca, koje niko neće, od vas koji lovite u mutnom. Ali, vam se mora priznati da znate da se šupkate političarima. Vi ste samo hor pajaca i klovnova oko njega i samo mu aplaudirate a on je isključivi krivac za gubitak titule i kupa, prošle godine. Još nije odgovarao! Samo sejete iluzije među navijače Zvezde, kao pola Evrope čeka u red za Boaćijem. A, najveća iluzija je propali projekat glavnog iluzioniste da neće dovoditi nikog, dok ne prodate strance. I stvarno nije nikoga doveo, odradio je prelazni rok za čistu „jedinicu“! On je mislio da proda onaj krš od stranaca, ali kome?! Utakmice protiv CSKA će biti odgovor neznalicama, gde su pogrešili!

      0
      0
      Odgovori
  3. Momci svaka čast,svi komentari su na mestu.milojevića će da razapnu ako ne osvoji titulu i mislim da snosi odgovornost jer traži zamenu ako su tolko hteli da prodaju Kangu.Normalno je što je otišo(mada mislim da su trebali pokušati s 800 milke )Mada odmah je trebala da reaguje i da je Kanga ostao bilo bi mesta taj mali Kanga traži loptu otkriva se on je opasan,pod hitno spašavajte titulu ona visi,Ivanovića ste imali na tacni strašan igrač,Aleksić(istina nemože da bude Kanga)ali je jako dobar igrač bolji je od Srnića,milića a mogo je tu da igra.Loše ste se proračunali pod hitno reagujte,dva igrača fale u vezi,džaba špic i krila kad nema ko da im da lopte(Krstičić(možda slabiji puno od jesenas),Donald (drvo ne ) Milijaš 8Loš) Jovičić (nezna on to da radi to drugo što zna je ok ali pas u prazno to nezna,Mladi su okIlići nisu naši i slažem se što neigraju više a dobri su,Nikolić odličan slabo igra(pustati ga više to je prava 10)HITNO 10

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda ima 5 miliona navijača, među Srbima, a niko nas ne pita ništa kad se bira rukovodstvo. Ko je umesto nas navijača postavio ove diletante u Zvezdi?! Zvezdu vode totalni nesposobnjakovići koji nisu u stanju da vode jedan seoski klub. Kako je loše urađen prelazni rok odmah će se odraziti na utakmicu sa CSKA. Sa ovakvim igrama na pripremama nemamo nikakve šanse protiv CSKA! Dva meseca nas farbaju o pojačanjima, dva meseca nas zamlaćuju sa odlascima ovih prslih stranaca, a nisu u stanju da dovedu jednog štopera i jednog centralnog veznog. Nisu još podneli izveštaj za gubitak prošlogodišnjeg kupa i prvenstva! Poruka za Milojevića: Pogledaj kako igra Atletiko, pod Dijegom Simeoneom ili PSŽ, pod Emreom Unajom. Ovo mislim na taktiku, gde se igra čvrsto, snažno, brzo, sa presingom! Zvezda ti igra sve suprotno od ovoga! Ti navodno isprobavaš razne varijante, a šta treba da ti igra Milijaš, igrač u kasnim 40-tim, koji ne trči i kreće se kao puž po terenu?!

    0
    0
    Odgovori
    • Radiša nisi u pravu gledaj svoja posla a i svi ostali fudbal trenerima i fudbalerma jer nam je i ovako fudbal loš a biće i losi vidi ko je ko u fudbalu u savezu

      0
      0
      Odgovori
  5. I ovo da bude sampion Srbije?
    Milojevic ce proci poput grofa koga su zakivali za zvezde a onda kada je izgubio titulu svi su mu se verni zvezdasi pos.rali za vrat. Ciganska posla.

    0
    0
    Odgovori
  6. Hitno naci igraca koji slican Kangi i plaziti ga suvim zlatom.Titulu gibimo sto posto.Partizan je napravio bum s Ivanovicem.PLEJJJJJJJ pod obavezno,dok nije kasno.Marin je pravi ali skup naci nesto mozda CSK prezalimo ali titulu necemo

    0
    0
    Odgovori
  7. Brate od Dejana iz Zabele,sve si brate u pravu. Nadam se da ce taj Minhauzen procitati kojem si otpisao ovo.
    Mislim da je malo rano donositi zakljucke,ali vec bi trebala forma i prilican stepen uigranosti ttrebali da se ozbiljno naslucuju. Krsticic ni slucajno ne moze biti desetka,to i baba Vanga zna,ne treba biti strucnjak za fudbal. Tek ce se videti gde je Kanga bio. Sto je najgore, to moze biti znak ozbiljnih problema u prvenstvu koje samo sto nije a narocito nakon izvesnog poraza od Armije. Nisam bas veliki optimist,iako Terzic sasvim drugacije meri nase protivnike iz grobljanske ulice.

    0
    0
    Odgovori
  8. jel i ovaj mec majo vujovic sudio … kakvi bleda zvezda … odlican rezultat i igra koju u SLS zvezda uvek pruza … bas ih za igru i rezultat briga … gde god da igraju … bilo prijateljske ili zvanicne meceve … odnegde se pojave :glodjevac, majo vujovic … ili onaj iz nisa …

    0
    0
    Odgovori
  9. Katastrofalno loša Zvezda! Sa ovakvom beskrvnom, sporom, neinventivnom igrom primićemo 5 komada protiv CSKA. Bolji od ostalih bili su Adžić i Hajdin, ali oni nisu projektovani da igraju ptrotiv CSKA. Loše odrađeni prelazni rok polako dolazi na naplatu! Doveli su rezervistu iz Olimpijakosa, izvesnog Bena koji treba da bude standardno krilo, a u Zvezdi več imamo 4 krila Radonjića, Adžića, Milića i Srnića i svi su bolji od ovog Bena . Nisu hteli da dovedu Ivanovića, našeg naboljeg igrača, sličnog Kataiju. U početku je Ivanović u intervjuu za V.Novosti istakao da ne navija ni za koga. Kada je dobio „narukvicu“ od Partizana, odjednom je naprasno postao navijač Partizana. To je igrač koji će stvarati prednost u korist Partizana. Partizan će zahvaljujući Ivanoviću osvojiti sledeće 2-3 titule. Nadam se da će to biti dobar razlog da ove neznalice koje vode Zvezdu, podesu ostavke!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter