0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

ZABAVA NA PRIPREMAMA: Zanimljiv trening Ilije Stolice i fudbalski bejzbol (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.18 u 14:51

Novosađani su trenutno na pripremama u Antaliji gde se spremaju za iskušenja koja ih čekaju u nastavku sezone.

Vojvodina ulazi u poslednju fazu spremanja u Beleku gde počinje sa programom jednog treninga dnevno.

To je na sjajan način obeležio Ilija Stolica. Trener kluba iz Srpske Atine je spremio svojim igračima vrlo interesantan trening, a cilj je bio da se igrači što bolje istrče. Nakon ševe za početak, igrači Vojvodine su igrali bejzbol, a umesto palice i lopte korišćene su noge i fudbalska lopta. Na naslovnoj fotografiji se nalazi tim igrača Voše koji je pobedio u ovoj igri.

Kako je istakao i sam Ilija Stolica, jedina svrha današnjeg treninga bila je da se igrači dobro istrče i pre svega zabave, a nema sumnje da je ovakva odluka šefa stručnog štaba još više popravila atmosferu u ekipi i dodatno ojačala timski duh. Zbog povreda, današnji trening propustili su Daniel Avramovski i Kristijan Živković, dok je Nemanja Subotić ponovo trenirao zajedno sa ostalima.

Do kraja priprema u Turskoj, Voša će sigurno odigrati bar još jednu prijateljsku utakmicu i to u ponedeljak protiv Olimpije, a navijače Vojvodine može da obraduje vest da je u planu i direktan prenos ovog meča na zvaničnom sajtu FK Vojvodina. Ipak, o svim detaljima u vezi sa tim, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

(Izvor: YouTube/Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter