1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Srpski teniseri traže pobedu u dublu, futsaleri čekaju rasplet u grupi

Objavljeno: 03.02.18 u 08:45

Kao i svake subote i ove nas očekuje vrlo bogat sportski program, gde će dominirati fudbalski mečevi širom „starog kontinenta“.

Ipak, najpre nas očekuje duel Dejvis kup reprezentacija Srbije i SAD, u kome će naši teniseri pokušati da pobedom u dublu ostanu u igri za plasman u polufinale. Duel u niškoj dvorani „Čair“ počinje od 14:30 časova, sa prenosom na drugom kanalu RTS-a.

Jasvnost u Srbiji sa velikom pažnjom će pratiti u meč evropskog prvenstva u futsalu, između Slovenije i Italije, koji će odlučiti i o tome hoće li naš tim proći u narednu fazu takmičenja.

Podsećamo, „Orlovima“ na ovom susretu odgovara pobeda bilo koje od selekcija ili nerešen razultat sa najviše dva gola na meči (dakle 0:0 ili 1:1). Duel između domaćina šampionata i Azura iz dvorane „Stožice“ u Ljubljani na progremu je od 20:45 na prvom programu „Sport klub“ televizije.

Na drugom kanalu iste televizije ćete moći da pogledate i koparkaški duel između LA Klipersa i Čikaga, u kome možda po prvi put na terenu budemo videli tandem Teodosić-Marjanović. Ovaj meč je na programu od 21:30 časova.

„Arena sport“ televizija doneće nam košarkaški duel između Cedevite i Budćnosti, koji će sa posebnom pažnjom propratiti navijači Zvezde, koji očekuju pobedu Zagrebčana koja bi im otvorila šansu za prvo mesto nakon ligaškog dela takmičenja. Ovaj meč možete pratiti na prvom programu ove televiziji sa početkom od 19:00 časova.

Na kanalima „Arena sport“ televizije moćićete da pratite i pregršt mečeva italijanskog i francuskog šampionata, dok je „Sport klub“ rezervisan za Premijer ligu i Primeru. Takođe „Evrosport“ nad donosi dve utakmice nemačke Bundeslige.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter