0
Domaći fudbal

FOTO: FK RAD

RAD NE TREBA DA BRINE: Tradicija je tradicija, Građevinari iznedrili još jednog sjajnog golmana

Objavljeno: 03.02.18 u 15:18

Cicović, Radić, Golubović, Jorgačević, Danilović, Jovičić, Stevanović i još mnogi, mnogi drugi.

Kada je reč o golmanima, na Banjici su već godinama stasavali izvanredni čuvari mreže kakav je slučaj i sada.

Poslednji izdanak omladinske škole na golu Rada jeste mladi Dušan Marković. Utakmicom protiv ruske Baltike, visok potencijal mogućnosti najavio je juče baš on, koji je 60 mimuta bio fokusiran, skoncentrisan i sa pravovremenim reakcijama onemogućio rivala da mu u prvih 60 minuta zatresu mrežu.

Na treneru golamana, Milanu Stojkoviću je da ‘nebrušeni dijamant’ oblikuje na isti način na koji je to uradio sa gore pomenutim golmanima, ali i sa Borjanom i Kahrimanom podigavši im formu do reprezentativnog nivoa.

SLAVLJENIČKA ATMOSFERA NA PRIPREMAMA RADA U ANTALIJI

Prvog dana februara, nakon večernje analize i večere, dvadesete jubilarne svećice na torti su pogasili Marko Stojanović i Ze Markos. Pesma i čestitke slavljenicima od strane saigrača upotpunjena je rođendanskim tortama koje je specijalno za ovu priliku napravio hotel ‘Papijon’. Radova publika upravo o dove dvojice igrača očekuje pun doprinos u prolećnim izdanjima ekipe u cilju očuvanja elitnog ranga srpskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter