0
Evropske lige

PRIMERA: Real u poslednjem minutu ostao bez trijumfa

Objavljeno: 03.02.18 u 23:17

Fudbaleri Reala iz Madrida definitivno će što pre želeti da zaborave ovu sezoni, s obzirom na to da ni gostovanje Levanteu nije prošlo kako su želeli – 2:2.

Susret su dobro Madriđani otvorili, već u 11. minutu, nakon kornera, Serhio Ramos je uradio ono po čemu je neprevaziđen i sjajnim udarcem glavom doveo svoj tim do prednosti od 1:0. Ipak, tri minuta pre kraja prvog dela Boateng je udarcem van kaznenog prostora izjednačio na 1:1, pa je Real imao imperativ da što pre stigne do drugog gola. U 64. minutu Kristijano Ronaldo nije šutirao dovolno snažno, jedanaest minuta kasnije ni šut Ramosa posle novog kornera nije završio u mreži, ali jeste u 81, pošto je Benzema sjajno uposlio Iska, a on zakucao loptu u mrežu za 2:1.

I kada se očekivalo da susret privedu kraju, Madriđani su dopustili Levanteu da ugrozi gol, lopta je stigla do Pacinija, a Italijan nije propustio šansu i doneo je svojoj ekipi važan bod u nastavku šampionata.

Levante je ovim bodom uspeo da pobegne na tri boda od zone ispadanja, pošto ima 20, a Deporitvo la Korunja 17 na 18. poziciji, dok Real ima 18 bodova manje od Barselone, i predstoji mu grčevita borba za plasman u Ligu šampiona. A, sudeći po načinu na koji izabranici Zinedina Zidana igraju, to neće biti ni najmanje jednostavan zadatak.

Primera, 22. kolo

petak:
Real Sosijedad – Deportivo 5:0 (1:0)

Eibar – Sevilja 5:1 (3:1)
Real Betis – Viljareal 2:0 (0:0)
Alaves – Selta 2:1 (2:0)
Levante – Real Madrid 2:2 (1:1)

nedelja:
12:00 Hetafe – Leganes
16:15 Espanjol – Barselona
18:30 Đirona – Atletik Bilbao
20:45 Atletiko Madrid – Valensija

ponedeljak:
21:00 Las Palmas – Malaga

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter