0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 FK Partizan-Zimske Pripreme Beograd, 12.01.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NIJE KRAJ ODLASCIMA: Napadač napušta Partizan nakon povratka sa Kipra!?

Objavljeno: 03.02.18 u 10:44

Crno-beli fudbaleri nalaze se na Kipru, gde se pripremaju za nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu ali i u Ligi Evrope.

Ekipa Miroslava Đukića danas će odigrati svoju četvrtu test utakmicu i to protiv čeških Teplica (15h), a uoči ovo susreta pojavila se informacija da bi napadač srpskog šampiona, Vladimir Đilas (35), po povratku sa „rajskog ostrva“ mogao da napusti Humsku.

Za usluge iskusnog napadača zainteresovan je subotički Spartak, sa kojima je Partizan već uspešno obavio jedan posao u zimskom prelaznom roku, kada je sa severa Srbije među crno-bele došao Đorđe Ivanović.

Đilas u Partizanu nije u prvom planu, pošto prednost u odnosu na njega imaju Leandre Tavamba, Ognjen Ožegović i mladi Đorđe Jovanović, pa je moguć njegov odlazak u Suboticu, barem do juna.

Vladimir Đilas se na ovim pripremama istakao i pogotkom u poslednjoj proveri srpskog šampiona, protiv kiparskog Ermisa, a napadač se ne nalazi na spisku licenciranih igrača za Ligu Evrope i meč sa Plzenom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter