1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE VERUJU NAŠIM TIMOVIMA: Evo kako su kladionice ocenile šanse Partizana i Zvezde u Ligi Evrope!

Objavljeno: 03.02.18 u 12:26

Svetske kladionice polako već objavljuju kvote za naredne evropske mečeve, u kojima će ovog proleća, posle dužeg vremena, biti oba naša kluba.

Partizan i Crvena zvezda nastupiće u šesnaestini finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzenja, odnosno moskovskog CSKA, ali bukmejkeri misle da će ovo vrlo verovatno biti i poslenjda stanica naših klubova u evropskim takmičenjima ove sezone.

Po mišljenju mnogih kladionica CSKA je izraziti favorit protiv crveno-belih, te je kvota na prolaz moskovljana u narednu fazu 1.40, koliko nude „Bet Fer“ i „Pedi Pauer“ do 1,44, koliko nude „Bet365“ i „SkajBet“.

Sa druge strane, kvota za prolaz ekipe Vladana Milojevića se kod ovi kladionica kreće od 2,63 pa do 2,75.

Što se tiče prvog meča u Beogradu , kvote na Zvezdu su od 2,90 do 3,10, dok su na pobedu CSKA od 2,40 do 2,50.

Sa druge strane nešto veća šansa daje se Partizanu, za čiji je prolaz dalje protiv češkog šampiona kvota iznosi od 1,90 do 2,10, dok se Plzenj uglavnom smatra nešto većim favoritom pa su kvote na njihov prolaz u osminu finala od 1,70 do 1,80.

Kada je u pitanju utakmica u Beogradu, tu je Partizanu ipak data uloga favorita, pošto je ponuda na pobedu domaćina je od 2,40, do 2,50, dok je dvojka na Plzen od 2,80 do 2,90.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter