1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČANAK PRED MEGU: Ne gubimo nadu, želimo što više pobeda do kraja sezone

Objavljeno: 03.02.18 u 12:46

Košarkaši Partizana u nedelju dočekuju ekipu Mega Bemaksa, u meču 19. kola ABA lige.

Nakon poraza u večitom derbiju i dve uzastopne pobede Mornara, šanse crno-belih za plasman među četiri najbloje ekipa spale su na domen teorije.

Ipak trener Partizana, Nenad Čanak ističe da će se tim boriti dokle god postoji bilo kakva šansa za ostvarenje cilja i da će crno-beli pokušati da ostvare što više pobeda do kraja ligaškog dela.

– U nedelju igramo protiv Mege, ekipe koju sa klupe sjajno predvodi Dejan Milojević koja u sastavu uvek ima veoma talentovane igrače. Očekujem da obe ekipe budu inspirisane da u Pioniru pruže svoj maksimum. Želimo pobedu sutra, želimo što više pobeda do kraja sezone i ne gubimo nadu u plej-of dokle god postoji i teoretska šansa za to-, rekao je Čanak za klupski sajt.

Prvotimac crno-belih, Najdžel Vilijams-Gos istakao je da ekipa mora da pruži maksimum i pokaže karakter protiv tima iz Sremske Mitrovice.

– Do sada smo imali i uspone i padove tokom sezone, ali nikada nismo odustajali od borbe. Naše je da idemo na pobedu, pružimo maksimum i nadamo se najboljem. Mega je nezgodan tim, veoma talentovan, ali verujem da ćemo pobediti ako budemo na svom nivou, dodao je plejmejker Partizana.

Utakmica između Partizana i Mega Bemaksa na programu je u nedelju 4. februara od 19 časova, u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

0
0

1 Komentara

  1. Za plej of imate šansu isto kao što ste imali šansu protiv Zvezde. Budite realni za vas je najvažnije da ne ispanete iz lige. Dinara nemate a puštate besplatan ulaz navijačima, kao da oni igraju !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter