6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BOAĆI U BEOGRADU: Samo ona može da ga vrati na teren do CSKA…

Objavljeno: 03.02.18 u 00:18

Posle povrede na utakmici sa Sileksom na pripremama u Antaliji, Ričmond Boaći se vratio u Beograd.

Napadač iz Gane će narednih deset dana biti podvrgnut intezivnim terapijama lista noge. Srećom nije došlo do pucanja mišića, ali je mirovanje i lečenje potrebno.

Kako nezvanično HotSport saznaje, u pomoć Ričmondu Boaćiju ‘priskočiće’ čuvena doktorka Marijana Kovačević koja je mnoge svetske zvezde vratila na teren pre no što je bilo ko mislio da je to moguće. Videćemo da li će čuvena doktorka uspeti da oporavi Boaćija do 13.febraura i meča sa CSKA u Beogradu.

0
0

6 Komentara

  1. Brate od strica D.A., u suštini se slažem sa tvojim komentarom, ali si zaboravio pomenuti da je zbog Boačija prošle godine morao da napusti Zvezdu i Vujaklija, jedan od tada najboljih domaćih centarforova. Vujaklija je prethodne godine, po dolasku u Zvezdu, bio treći na listi strelaca a tada je igrao za čačanski Borac! Ni za njega nije bilo mesta, jer je trebalo napraviti prostora za „strašnog“ strelca Boaćija, koji je projekat ovog prslog rukovodstva Zvezde! Šta je bilo sa tada jako talentovanim špicevima Romanićem i Vučićevićem?! N išta! Oni su bili samo potrošna roba u projektu „Boaći“. Više niko u Zvezdi, i ne zna za Romanića, isto tako i za Vučićevića! Tako se oni odnose prema igračima koji su posuđeni i osuđeni na zaborav! Valjda ni ovi genijalci iz zvezdinog menadžmenta neće još dugo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma, Boaćiju nije ništa! U pitanju je samo traženje razloga za neprodavanje ovog „rasnog“, strelca onim klubovima koji su „stajali u redu, za Boaćijem“! Sve je ovo fingirano! Smem da se kladim da će ovaj „rasni“ strelac biti već u timu protiv CSKA! Ova navodna povreda će dobro doći vizionarima iz zvezdinog menadžmenta, kao dobar izgovor za sve buduće loše partije ovog „rasnog“ strelca. Uvek će biti razlog da „oseća posledice povrede lista“! A, da bi ga nekome utrapili, Boaći mora da igra a golove će postizati iz penala. Ovi vizionari ne vode računa o našim igračima koji su taoci, ovoj bukvi za fudbal, bez driblinga i brzine! Zbog „projekta Boaći“ su prošle godine žrtvovani Vučićević, Romanić, Pavkov, Joveljić a ove godine ponovo Pavkov i Joveljić! Da li je ovaj „rasni“ strelac vredan svih ovih žrtvi, pokazaće utakmice protiv CSKA!

    0
    0
    Odgovori
      • Član sam kluba navijača Zvezde od 1990. Gledao sam zvezdine „doktore“ za fudbal , Šestića, Repćića, Blagojevića, Pižona, Lukića, Miletovića, Jurišića, Dula Savića, Filipovića, Janjanina, Elsnera, Piksija, pa generaciju evropskih i svetskih prvaka. Danas kada gledam ove prsle strance koji su unapred proglašeni za kapitalce, dođe mi da se izgrebem po licu, od muke! Ovi što vode Zvezdu su najveće zlo i unutrašnji neprijatelji Zvezde! Samo upropaštavaju Zvezdu, a nisu još odgovarali za gubitak prošlogodišnjeg kupa i prvenstva. „Delije“ ih nikada nisu prozvali a nisu nikada prozvali ni one koji vode Srbiju direktno u propast, a zna se i zašto! Ovi iz menadžmenta Zvezde su potkupili vođe „Delija“ i sada „Delije“ služe samokao dekor i kao izvođači nekakvih levih koreografija, koje ne šalju nikakvu poruku u javnost“.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter