1
Evropske lige

ZADOVOLJSTVO U SPARTI: Evo šta su iz češkog kluba rekli po angažovanju Kange i Ristića

Objavljeno: 02.02.18 u 17:19

Slavni praški klub bio je vrlo istrajan u nameri da ove zime dovede čoveka koji im je letos zagčao život i to im se na kraju isplatilo.

Još tokom letošnjeg susreta sa Crvenom zvezdom u Ligi Evope, Gelor Kanga je privukao pažnju čelnika Sparte na sebe. Oni su tokom januarskog prelaznog roka učini sve da ga dovedu u svoje redove i to im je pošlo za rukom.

Pored Kange u redove češkog velikana stigli su još i Mihailo Ristić i Rumun Nikolae Stanču iz Anderlehta, a sportski direktor praškog kluba, Zdenjek Ščesni, istakao je veliko zadovoljstvo urađenim u januaru.

– Veoma je važno da smo doveli i Kangu i Stančua. Kanga nam donosi više opcija i nadamo se da će obojica doneti kvalitet koji će pomoći ostalim igračima. Nismo želeli da dovedemo zamene za Tomaša Rosickog već da pojačamo konkurenciju u veznom redu i mislim da ćemo u prolećnom delu sezone biti veoma uspešni. Analizirali smo pojačanja i mislim da Kanga i Stanču mogu da igraju zajedno, rekao je Ščesni, a preneo klupski sajt.

Kada je u pitanju Ristić Sparta je bila zainteresovana još dok je bio u Crvenoj zvezdi, ali im se tek sada otvorila prilika da realizuju njegov dolazak.

– Krasnodar je bio brži, a sada se pojavila prilika koju smo iskoristili bez ikakve finansijske nadoknade ruskom klubu. Imaćemo godinu dana da procenimo Ristićev potencijal i mislim da će biti pun pogodak kao što je bio slučaj sa Srđanom Plavšićem-, dodao je sportski direktor Sparte.

0
0

1 Komentara

  1. Vrlo brzo će se Česi uveriti kakvog su foliranta kupili, koji nema dribling, ne trči, ne bori se, koji je spor i čiji je svaki drugi pas pogrešan. Kada to shvate biće im kasno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter