0
Evropske lige

FOTO: PFC CSKA Moscow official site

ARMEJCI NE ZNAJU ZA POBEDU: Novi remi fudbalera CSKA na pripremama u Španiji

Objavljeno: 02.02.18 u 17:57

Moskovski tim je i u četvrtoj kontrolnoj utakmici nije uspeo da dođe do trijumfa, a ovoga puta remizirali su sa ekipom Nordsjelanda, rezultat je bio 1:1

Oba pogotka na ovom susretu pala su u prvom poluvremenu, a CSKA je bio taj koji je poveo i to pogotkom najnovijeg pojačanja iz redova Lestera, Ahmeda Muse.

Nigerijac je tako na najbolji način obeležio svoj povratak u redove Armejaca, ali da sve ne bude tako savršeno postarao se Damsgorar, dva minuta pre odlaska na veliki odmor.

Ipostavilo se da je tada postavljen i konačan rezultat utakmice, pa je ruski tim nakon remija sa Valerengom, Horsensom i Pjastom ostao bez pobede i na četvrtom uzastopnom meču, što svakako ne ohrabruje pred susrete šesnaestine finala Lige Evrope sa Crvenom Zvezdom.

CSKA je na ovoj utakmici nastupio sa sledećim igračima: Akinfejev, Fernandes, Vasin, Nababkin, V. Berezucki, Vernblum, Dzagoev, Golovin, Natho, Vitinjo i Musa, a u nastavku su šansu dobili Ignaševič, Gordjučenko, Kučaev i Čalov.

Narednu prijateljsku utakmicu CSKA će odigrati 6. februara protiv španskog Elčea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter