8
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VEST IZ ANTALIJE: Boaći se vraća za Beogad, ali Delije mogu da odahnu!

Objavljeno: 01.02.18 u 11:10

Stigle su informacije iz Antalije vezane za povredu Ričmonda Boaćija i Delije mogu da odahnu posle rezultata.

Ričmond Boaći nije teže povređen. To je pokazao snimak napravljen u Antaliji. Ipak, napadač iz Gane neće ostati u Turskoj, već se vraća za Beograd gde će se oporavljati narednih deset dana. Potrebno je imati intezivne terapije.

Podsetimo, Ričmond Boaći se juče povredio tokom utakmice sa Sileksom, a sa terena je iznet uz pomoć doktora i Mičela Donalda. Dobra vest za navijače Crvene zvezde je ta da će Vladan Milojević moći da računa na njega za utakmicu sa CSKA iz Moskve u Ligi Evrope.

0
0

8 Komentara

  1. Ja sam navijač Zvezde, ali ne znam od čega to mogu da odahnem. Ako je pisac teksta mislio da mogu biti miran zbog Boaćija, odmah da kažem da nisam miran dok ovaj neznalica ne ode iz Zvezde! Dokazao nam je svima ko je i kakav je strelac, svojim igrama u ligi Evrope. Zato ga niko nije ni tražio. Dajte molim vas, mi građani Srbije jesmo jadni i nesretni, pod ovom vlašću, ali nismo budale i nemojte da nam vređate inteligenciju pričama o dostignućima Boaćija!

    0
    0
    Odgovori
      • Nisam znao Saša, da i ti radiš u kancelariji drvenih advokata, koji zastupaju nenadmašnog strelca „iz penala, sa ili oko gol linije“ Boaćija. Ti dobro znaš da će Boaći „nacionale“ igrati u obe utakmice protiv CSKA , jer ima unapred zagarantovano mesto u timu, ali njegov učinak će biti opet isti – na nivou punjene paprike! Zapamti da je ovaj stepen takmičenja nedostižan za njegove limitirane mogućnosti. Samo zauzima mesto Joveljiću i Pavkovu, a to je tragično!

        0
        0
        Odgovori
  2. SPRDNJA oko igraca i drzavnog projekta-zvezde se nastavlja, u istom tempu i sadrzajem … i posle lose odigrane latino-americke serije … u reziji glavnog odbora stranke (uprave i terzica svi clanovi …) sa jos losijem glumcom (boacijem), oko igraca sumnjivih kvaliteta … koja traje gotovo godinu dana . ODMORITE MALO … to sto je „DELIJAMA“ (zna se ko su i kome pripadaju … ), narodu ce biti sve teze, jer ce uprava … sa terzicem HARAC narodu povecati …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter