5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNO: Vujadin Savić imao poruku za Gelora Kangu koja će oduševiti navijače Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.18 u 18:30

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga pojačao je prašku Spartu, a od njega se na društvenim mrežama oprostio doskorašnji saigrač, Vujadin Savić.

Savić je na Instagramu okačio snimak gola koji je Kanga postigao protiv Krasnodara, uz veoma interesantnu poruku na francuskom jeziku:

Brate, hvala ti za sve što si uradio za nas. Posebno za onaj gol Krasnodaru! Srećno, mali moj, napisao je Savić, uz snimak spomenutog gola koji je Crvenoj zvezdi doneo plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

 

A post shared by ‘savicvujadin’ (@savicvujadin) on

0
0

5 Komentara

  1. Poruke koje nam šalje Vujadin Savić imaju posebnu težinu! I treba ih prihvatiti sasvim ozbiljno! To su kao one priče o Snežani i sedam patuljaka! Samo se setimo koliko nas je Savić uveravao u ljudske i profesionalne kvalitete onog Rikardinja! Pričao je o njemu bajke! Znate ono kao najbolji stranac koji je ikada došao u moldavsku ligu, taj samo što ne jede malu decu na terenu! Kad ono Rikardinjo nam je brzo pokazao ko je i šta je. Prvo što nam je pokazao bilo je to da ima dve leve noge! I posle toga od Savića ni glasa. Povukao se u duboku ilegalu. Mislili smo nestao je! Kad evo ga ponovo sa svojim duboko misaonim porukama za Kangu!

    0
    0
    Odgovori
    • Da, u pravu si! Boaći se dokazao dobrim igrama u grupnoj fazi lige Evrope (6 utakmica). Posebno se istakao golovima, asistencijama i nezadrživim prodorima. Očekujem da Boaći bude na svom nivou i protiv CSKA. U tom slučaju, sigurno dobijamo CSKA, odlučiće golovi ovog nemilosrdnog strelca!

      0
      0
      Odgovori
      • Pricaj decko sta hkces al on se nadavao golova!On sam dao koliko vas dvojac i ponos vas Djurdjevic i Leonardo!Vi takvog spica niste imali od kad postojite!

        0
        0
        Odgovori
        • Boaći je specijalista za Javor, Bačku, Rad, Borac kao i za strane ekipe, one iz klase Florijane, ekipe podvodnih ronilaca, sa Malte. Tu je Boaći bio nemilosrdan! Davao je golove iz svih pozicija, iz penala, sa ili oko gol linije. Ali, gle čuda, nismo ga nešto videli u grupnoj fazi lige Evrope. Mora biti da su ga mrzeli protivnički štoperi! Šta ćete, ima svakakvih štopera a neki imaju psihičke smetnje pa ne daju nekim napadačima, kao Boaćiju, da nesmetano postiže golove. Nisu oni lepo vaspitani kao ovi iz Javora, Bačke, Rada. Borca…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter