4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN RAZBIO KIPRANE: Crno-beli na krilima Sume do prve pobede na pripremama

Objavljeno: 01.02.18 u 15:52

Fudbaleri Partizana sa 4:0 savladali su ekipu Ermisa sa Kipra u trećem pripremnom meču pred nastavak sezone.

Mogli su fudbaleri sa Kipra da povedu u 10. minutu, kada je Nemanja G. Miletić vratio loptu Stojkoviću, koji je pokušao da pronađe drugog Miletića, ali je to uradio preslabo. Ipak, Dos Santos nije uspeo da pogodi gol. Usledio je pokušaj Miletića sa 35 metara koji je otišao visoko preko gola, potom su i fudbaleri Ermisa imali još jednu šansu preko Dos Santosa, koji ponovo loše šutira. Dva minuta kasnije Cumon je mogao da iskoristi lošu reakciju odbrane Partizana, ali je Stojković odlično reagovao. Dva minuta kasnije, Ožegović je fauliran na 18-19 metara, a Sejduba Suma je doveo crno-bele u vođstvo u 19. minutu.

Ermis je mogao do poravnanja u 23. minutu posle slobodnog udarca, ali je Monteiro pogodio živi zid, a Partizan nije uspeo da iskoristi priliku za kontru.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo ozbiljnijih uzbuđenja, sem nekoliko oštrijih startova, a navijače je mogla da obraduje partija Sejdube Sume, koji je pokazao da je raspoložen za fudbal i u 54. minutu, asistiravši Nemanji G. Miletiću, čiji udarac je Panagi odbranio, ali ne i odbitak na koji je natrčao Armin Đerlek i krunisao dobru igru golom.

Ponovo je usledilo zatišje, koje je trajalo 20 minuta, do šanse koju je Đerlek stvorio Đorđu Jovanoviću, ali je mladi napadač bio neprecizan. No, dva minuta kasnije, Đilas takođe posle odbitka povećava na 3:0, dok je konačnih 4:0 postavio Jovanović posle prelepog loba u poslednjim momentima meča.

PARTIZAN – ERMIS 4:0 (1:0)
(Suma 19, Đerlek 54, Đilas 76, Đ. Jovanović 90)

PARTIZAN: Stojković – Cucin, Nemanja G. Miletić, Nemanja R. Miletić (od 46. Marković), Urošević (od 46. Bošnjak) – Radin (od 59. Pantić), Zdjelar (od 46. Ilić) – Suma (od 63. S. Jovanović), Tavamba (od 46. Đilas), Đerlek – Ožegović (od 46. Đ. Jovanović)
Na klupi: Trnić, Marković, Bošnjak, Ilić, Pantić, Đ. Jovanović, S. Jovanović, Đilas
Trener: Miroslav Đukić

ERMIS: Panagi (od 86. Colakis), Damčevski (od 73. Sabas), Pasltis, Kezos, Cumon, Kontantinou, Dos Santos, Teodoru, Pim (od 59. Martinjuk), Punas, Monteiro
Na klupi: Colakis, Saba, Litras, Martinjuk, Emehara, Zaharija, Artabe
Trener: Kostas Kajafas

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter