in , ,

OPORAVIO SE: Kolašinac ponovo na borilištu

Posle teške povrede koja ga je zadesila u martu mesecu 2017.godine, Asmir Kolašinac nekoliko puta je bezuspešno pokušavao da se vrati na svoj put, međutim bio je prinuđen da napravi veću pauzu kako bi zalečio povredu.

Sada, nakon višemesečne pauze takmičiće na Prvenstvu države za seniore/ke koje nas očekuju u Atletskoj dvorani 03/04.februara 2018.godine.

– Potpuno sam se oporavio od operacije. Zadovoljan sam kako je tekao postoperativni period – kaže Kolašinac.

U međuvremenu Asmir je promenio i svog trenera, ali ističe da nema velike razlike u trenažnom procesu:

– Naš cilj pre svega bio je da zalečim sve povrede i da tokom pripremnog perioda akcenat bude na brzini, a da se snaga sačuva koliko moze. Smanjio sam za par kilograma svoju telesnu tezinu i bar ove zime ništa neću raditi maksimalno.

Njegov cilj za ovu takmičarsku sezonu jeste da bude na svom nivou od predhodnih godina.

– Cilj mi je da bacim preko 20.50m u nekon od naredna četiri takmičenja koja me očekuju ove zimske sezone. Nikad nisam pravio ovoliku pauzu, ali smatram da to neće puno uticati na moje rezultate, jer sam baš željan takmičenja – zaključio je Kolašinac.

Osim Prvenstva Srbije, on će takmičiti i na Prvenstvu Balkana u Istanbulu 17.februara, na III Serbia Open Indoor Meetingu 21.februara u Atletskoj dvorani i na Svetskom prvenstvu u Birmingenu koje se održava od 03. do 05.marta.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DOBRE VESTI: Igrač više u avionu za Vitoriju, hoće li na parket protiv Baskonije?

VREME JE ZA POBEDU: Pogledajte treću proveru fudbalera Partizana na Kipru i debi Zdjelara (VIDEO)