3
Košarka

FOTO: STARSPORT

NENAD ČANAK O TROVANJU U NIŠU: Bićemo sad oprezniji!

Objavljeno: 01.02.18 u 09:45

Na prošlogodišnjem izdanju Kupa Radivoja Koraća dogodile su se neke nerazjašnjene stvari, tačnije trovanje kompletne ekipe Partizana.

Sada posle žreba za novo izdanje Kupa jedno od pitanja za trenera Partizana Nenada Čanka bilo je upravo vezano za trovanje igrača u Nišu, to jest šta će preduzeti ove godine da se isto ne dogodi.

– Povešćemo malo više računa – rekao je Nenad Čanak.

Strateg ‘parnog valjka’ je istakao da je rano govoriti o tome da je Kup Radivoja Koraća za spas sezone.

– Sezona još nije gotova da bi se spasavala. Rekao sam i ranije, dok god postoji neka teorija za plasman u plej-of u ABA ligi, mi ćemo se boriti, a svakako je želja svakog igrača i trenera, a tako i kluba da osvoji taj trofej – istakao je Nenad Čanak.

0
0

3 Komentara

  1. Stalno forsirate priče koje produbljuju sukobe i mržnju. Otkud sad priča o trovanju, kao da je to bilo juče a ne pre dve godine ! Još je 15 dana do kupa a vi o tom bezveznom-igra se samo za prestiž takmičenj pišete kao da je to što dolazi sutra. Kao da želite da odvučete pažnju sa bitnih utakmica na ono što je sporedno. Zvezda ima 4 bitne utakmice do kupa i ne znam koji je cilj skretanje pažnje sa bitnih utakmica koje su na redu. Ili želite da pravite alibi Partizanu koji je već elimijisan iz Evrokupa a i Aba lige za plej of. Budite aktuelni a ne traćavi-forsirate trač priče.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter