0
Evropske lige

Stefan Marko Scepovic, Jelen superliga, Partizan - Hajduk Kula, Belgrade, SERBIA, Saturday, September 15, 2012. (credit & photo: Pedja Milosavljevic / +381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

OZVANIČENA SARADNJA: Srpska kolonija u Sekešfehervaru od danas još brojnija! (FOTO)

Objavljeno: 31.01.18 u 17:39

Mađarski Videoton će u juriš na novu šampionsku tituli krenuti predvođen tandemom braće Šćepović uz iskusnog Danka Lazovića.

Trener mađarskog velikana, Marko Nikolić uspeo je u svojoj nameri da u špicu napada upari baću Marka i Stefana Šćepovića, a danas je ovaj drugi i zvanično predstavljen u timu iz Sekešfehervara.

Doskorašnji napadač Hetafea je kao slobodan igrač sa Videotonom potpisao ugovor na dve ipo godine, uz opciju produžetka saradnje za dodatnu godinu, a na predstavljanju posebno se zahvalio treneru Nikoliću, koji je insistirao na njegovom dovođenju.

-Pre svega bih želeo da se zahvalim Videotonu na svemu, kao i svojim agentima Meli Kodru i Aleksandru Bogojeviću na velikim naporima koje su uložili da dođe do realizacije ovog transfera, kao i Marku Nikoliću koji je insistirao na mom dolasku u Videoton. Daću sve od sebe da opravdam poverenje koje su mi poklonili i da im uzvratim dobrim igrama na terenu i šampionskom titulom-, rekao je Šćepović posle potpisivaja ugovora.

Stefan Šćepović je tokom karijere, uz Partizan i Hetafe nastupao i za Sportin iz Hihona, Seltik, Briž i Sampdoriju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter