3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NENAD ČANAK PORUČUJE: Dokle god postoji šansa, mi ćemo se boriti za plej-of!

Objavljeno: 31.01.18 u 16:19

Danas je obavljen žreb za predstojeći turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a on je crno-bele u četvrfinalu spojio sa ekipom Zlatibora.

Jasno je da je Partizan apsolutni favorit u ovoj utakmici, a trener beogradskog tima Nenad Čanak, ističe da na ovom turniru treba razmišljati korak po korak.

-Krećemo protiv Zlatibora, ali nijedna ekipa nije slučajno u Nišu. Favoriti smo u prvom meču, posle ćemo razmišljati šta i kako doći do finala-, kaže Nenad Čanak, a piše „Beta“.

Strateg crno-belih na pitanje da li bi pehar u Kupu spasio sezonu, pošto su im izgledi za plasman među četiri najbolje ekipe u ABA ligi sve tanje, ističe da i dalje postoji teorija koja drži Partizan u igri.

-Dokle god postoji teorija, mi ćemo se boriti za plasman u plej-of ABA lige. Želja svakog od nas je trofej- jasan je Čanak, koji se osvrnuo i prošlogodišnji turnir Kupa u Nišu, kada je većina igrača crno-belih imala problema sa trovanjem hranom.

-Povešćemo malo više računa o tome-, zaključio je Čanak.

0
0

3 Komentara

  1. Kakva šansa, imaćeš još dva poraza do kraja ?! Sad na red dolaze neisplaćene obaveze prema igraćima, a onda uporedo pritisak da se isti odreknu zarađenog zbog ,,ljubavi“ prema Partizanu. I sve tako ukrug iz godine u godinu do konačne propasti !

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema nikakve filozofije, u sledećem kolu se sve i teoretski rešava, Mornar će pobediti Igokeu i onda su rešene sve dileme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter