2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda i Boaći, koje su opcije i gde bi golgeter mogao da završi u naredna 24 sata?

Objavljeno: 31.01.18 u 00:03

Saga oko odlaska Ričmonda Boaćija ove zime iz „Ljutice Bogdana“ bliži se kraju, a kako naš portal saznaje, pred crveno-belima se nalazi nekoliko opcija.

Prva i najozbiljnija jeste Bordo. „Žirondinci“ su zainteresovani za dovođenje fudbalera iz Gane, nudili su nešto više od četiri miliona na rate, što je Zvezda odbila. Beogradski tim je u Francusku poslao poruku da neće pustiti internacionalca za manje od šest miliona evra, što ne bi trebalo da bude problem jer je trener Gustavo Pojet spreman da izdvoji tu sumu za Ganjanina, pošto ga izuzetno ceni. No, pre toga je potrebno da Bordo proda jednog igrača, što bi trebalo da se dogodi u toku sutrašnjeg dana.

Ukoliko, pak, ne dođe do realizacije posla sa Francuzima, u igri ostaju VBA i Stouk, koji su, takođe, spremni da izdvoje šest miliona evra, a zvanična ponuda bi trebalo da usledi sutra. 

Treći zainteresovani klub iz Premijer lige je Njukasl. Ipak, najveće pitanje je da li bi Boaći mogao da dobije radnu dozvolu po novim, nešto oštrijim pravilima koja od skoro važe u Engleskoj.

Ukoliko propadnu pregovori sa zainteresovanim timovima, ostaje otvorena mogućnost selidbe u Kinu, ali je verovatnije da će Boaći do leta ostati u Crvenoj zvezdi.

Na tragu informacije, Mirko Marković

 

0
0

2 Komentara

  1. Sada kao i bordo zagrizao,samo se gadjate nekim nebuloznim ciframa kao LISTER u porodicnom blagu,komedijasi nema sta!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter