0
Domaći fudbal

VEST IZ NOVOG SADA: Stolica zadovoljan posle remija sa Mariborom

Objavljeno: 30.01.18 u 21:01

Posle remija njegovog tima sa Mariborom, šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica izjavio je da mora biti zadovoljan onim što su prikazali njegovi igrači.

Vojvodina je danas igrala nerešeno 2:2 (1:0) protiv Maribora, u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

Moram da budem zadovoljan i to je put kojim treba da idemo, u svakom pogledu. Protiv ovako kvalitetnog protivnika, koji je igrao u grupnoj fazi Lige šampiona, momci su odigrali izuzetno u svim fazama igre. Naravno da uvek ima detalja o kojima možemo da razgovaramo i da ih popravimo, ali ovaj put stvarno moram da ih pohvalim za zalaganje, htenje i igru. Iskren da budem, nisam očekivao da ćemo u ovoj fazi priprema igrati ovako kvalitetno – kaže Stolica.

Osim povređenih Avramovskog, Radovanovića i Ilića, šansu su dobili svi igrači, pri čemu je skoro svako odigrao po 60 minuta, koliko je, u dogovoru između dva tima, trajalo svako poluvreme.

I druga postava je ispunila očekivanja, iako smo drugo poluvreme izgubili sa 2:1. U drugoj postavi Maribora, bilo je igrača koji su napravili milionske transfere i imaju ogromno internacionalno iskustvo, dok smo mi imali našu decu 2000. i ’99. godište. To su mladi momci, koji su se na pravi način nosili sa ovakvim protivnikom i iskreno, zbog njih sam možda i srećniji – napominje Stolica.

U odnosu na utakmicu protiv Slovana, crveno-beli su danas igrali dosta bolje i stvorili mnogo više šansi od protivnika.

To je potpuno logično. Ne treba zaboraviti da smo mi tek 20 dana zajedno, pa je očekivano da iz dana u dan budemo sve bolji i bolji. Drago mi je što smo imali jednu ovakvu utakmicu i što su momci, a pogotovo ova deca u drugom poluvremenu, shvatili na kom nivou mogu da igraju i odgovore zahtevima i obavezama. Sa te strane sam izuzetno zadovoljan – rekao je Stolica.

Odlukom šefa stručnog štaba crveno-belih, fudbaleri Vojvodine će sutra imati slobodan dan, koji će iskoristiti za odlazak do obližnje Antalije, a sa radom će nastaviti u četvrtak, kada će ponovo trenirati u FC “Titanic Deluxe Belek”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter