2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TEŠKE POSLEDICE: Evroliga pokrenula postupak, Crvena zvezda dobija kaznu zbog transparenta o Omiću?! (FOTO)

Objavljeno: 30.01.18 u 13:59

Šampionu Jadrana i Srbije bi moglo da se desi nešto što nije čest slučaj u evropskoj košarci.

Crveno-beli bi mogli da budu kažnjeni zbog toga što su navijači kluba vređali svog igrača.

Već svima dobro poznata situacija oko dela pristalica Crvene zvezde i Alena Omića bi mogla da kulminira kaznom za klub sa Malog Kalemegdana. Evroliga je pokrenula postupak protiv Zvezde zbog transparenta na utakmici sa Olimpijakosom koji je vređao slovenačkog centra.

U saopštenju stoji da su natpisi bili uvredljivi, štetni i da se kose sa principima inkluzije i poštovanja uz napomenu da je takvo ponašanje ispoljavao manji deo gledalaca. Čelni ljudi Evrolige su još jednom ponovili da je jedan od osnovnih ciljeva takmičenja i ove igre spojiti na terenu različite kulture i religije koje dele istu strast.

U narednom periodu biće poznato da li će i na koji način Evroliga sankcionisati crveno-bele.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. bravo za tzv Delije. jos jedna steta u nizu na racun „voljenog kluba“!! nadam se da nikad vise ne vratite na tribinu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Eto, zbog tih nazovi navijaca mi necemo gledati utakmicu sa CSK, konstantno se zbog njih klub kaznjava i konstantno oni prave problem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter